Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy visszajöjjön?
Egy uralkodó őrjöngve nem indíthatja meg a hadsereget, és egy tábornok sem kezdhet a csatához, ha elvesztette a reményt.
Szun ce
.
Ha nem akar, ugysem megy vissza hozzad.
Azt mondjak az okosok, hogyha 21 napig rendszeresen csinalsz valamit, az beepul az eletedbe. Ez egy ilyen altalanos okolszabaly. Ha 3 hete kulon el toled, jo esellyel mar nem fog visszamenni, hacsak nem tortenik valami rendkivuli.
42F
Szünet kèrés= Talàlt egy másik csajt/pasit
Kiprobalja milyen a masikkal ha szuper az a par het szakit veled
ha mégse jön be a szàmitasa visszamegy hozzad A nincs lo jo a szamár elv alapján!
Én kapáloznék miatta
ha ennyire bizonytalan a kacsolatban már régen rossz
ez a pár hèt szünet sem fog megoldani semmit
meg ha vissza is megy hozzad hamarosan ujabb szünetet fog kerni
Szerintem felejtsd el,akkoris ha ugydönt teged valaszt
Szerintem is halott ügy de! Ha mégsem 2 klasszikus módja van ,hogy kiderítsd.
Féltékennyé tétel. Akár kitalált emberrel is.
Ami kicsit jobb,a szép emlékek felidézése.
Nem az a lényeg,hogy neked kell ő ,hanem neki kelljél te. Exemet kidobtam. Nálam volt sok cucca,megkért vigyem ki az állomásra mert ő nem bírja. Hamar értünk ki. Megkért várjam meg vele a vonatot...meghívott egy cigire cserében. A tárgyakhoz édes emlékek tartoztak elkezdtük nézegetni őket előjött az a jó érzés amit akkor átéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!