Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal eltávolodtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal eltávolodtunk egymástól, hogyan érjem el, hogy újra belém szeressen?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Kb 1 évvel ezelőtt kezdtem el dolgozni, nagyon szeretem a munkám, a kollégáim, nagyon sokat dolgoztam és sajnos eltávolodtunk a barátommal. Sajnos ő nagyon magába forduló, ha baj van, akkor nem szól, inkább csendben szenved. Sokat veszekedtünk apróságokon, mert munka mellett nem nagyon volt időm a házimunkára és a főzésre, sokszor még otthon is csak dolgoztam, a szex is kevés volt, stb.

Aztán egyszer elment a haverjaival sörözni és ott volt egy nő is, aki ÚGY nézett a barátomra! Iszonyatosan féltékeny lettem, de a barátom azt mondja, hogy semmit nem akar és sose akart a csajtól, csak havercsaj. Azóta próbálok közeledni felé, kedveskedni neki, meg elmondtam neki, hogy bánt az elmúlt időszak, mert szeretem őt és sajnálom, hogy nem figyeltem rá jobban. De most meg azt mondja, hogy idegesítem azzal, hogy folyton a nyakán csüngök... Féltékeny vagyok és nagyon félek, hogy elszúrtam a dolgokat... Hogy hozhatnám ezt helyre? Régen olyan bújós volt meg olyan szépeket mondott nekem, most meg semmi...

2018. júl. 15. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Kicsit vicces, hogy "azóta" próbálsz hozzá közeledni. Ez azt sugallja, hogy csak akkor fontos neked, ha másnak is kell, különben nem.
2018. júl. 15. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Igen!! Nekem is ez jott le,hogy csak akkor vetted eszre,h kb el van hanyagolva amikor eszre vetted,h mas nonek is kene.
2018. júl. 15. 18:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, féltékeny lettem. Attól függetlenül szerettem régen is. Csak sokat dolgoztam, de meg is lett a gyümölcse, mert többször kaptam fizuemelést. Miért baj az, hogy észbekaptam? Szeretném helyrehozni, nyilván azért tettem fel a kérdést...
2018. júl. 15. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Esetleg mond el neki hogy nem azért viselkedsz így hogy őt idegesítsd, hanem helyre akarod hozni a dolgokat és hogyha neki ez így nem jó, akkor mondja el hogy mit szeretne.
2018. júl. 15. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Jobb később mint soha! :)

Sokat melóztál,hogy előrébb juss több fizud legyen. Ha szeret akkor támogat.Tudod ott rontottad el,hogy láttad hogy magába fordult és nem tettélt semmit. Nem ültél le megbeszélni vele,hogy mivan veled. Lehet csak zavarta,hogy sokat melózol,de az is lehet hogy más gondja volt. Viszont szerintem nem késő. Ülj le vele,beszéljétek meg a dolgokat. Mond el neki,hogy sajnálod,hogy elhanyagoltad, meg kérdezd meg,hogy miért fordult magába,meg hogy nem akarod elveszíteni stb. Ha sikerül akkor a neten több féle módott találsz a kapcsolat feltuningolására.Köztük pl,hogy szexi fehérneműt veszel stb. Viszont ha ne juttok düllőre akkor várj egy darabig próbálj meg több időt vele lenni.

2018. júl. 15. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!