Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja a barátnőmre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja a barátnőmre, hogy édeske?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy éve ism meg egy tanfolyamon. Azóta kb márciusig minden nap beszéltünk msn-en du 5től éjjel 2-3ig akár. Akkor bókolt, dicsért meg minden. nyilvánvalóan tetszettem neki. Aztán eltünt, nem is találkoztunk nem is besz msn-en sem. Augusztusban megint irt, akkor csk sima baráti beszélgetés volt. Most a tanfolyam újrakezdődött, ismét beszélgetünk(bár nem olyan sokat mint régebb), nem bókol már, de rendszeresen ir nekem. A tegnap megnéztem a barátnőmmel egyik meccsét -foci- a srácnak. Mikor észrevett mosolygott és integetett, aztán mi elmentünk máshova. Hazaértem, felmentem msnre, egyből irt, h h vagyok, micsi. Én válaszoltam, és ő kérdezte h kivel voltam kint. Mondtam, h a bnőmmel, kérdeztem ismeri, azt mondja nem, de édeske csajszi. S mondom h hát ha kell megadom a számát v az msn-cimét, csak most barátja van. Erre tett egy csomó röhögő jelt.

Ezt azért mondta h idegesitsen, vagy mert tényleg megtetszett neki a bnőm?

2008. nov. 8. 08:28
 1/4 A kérdező kommentje:

Nem vagyok irigy a barátnőmre(bár nem tagadom, egy kicsit rosszul esett ez), már lemondtam erről a tagról, annak ellenére h tetszik, de tudom h semmi nem lesz ebből már. De miért ir ilyeneket????

Segitsetek légyszi...

2008. nov. 8. 08:30
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem akar féltékennyé tenni. nekem is volt egy ilyen fiú az életemben, aki ilyen volt és amikor ilyen történt(majdnem ugyanez csak kicsit rosszabb) nekem is nagyon rossul esett. de csak most értem meg, hogy eltelt azóta egy kis idő és már nem érdekel úgy mint fiú....szóval az ilyen fiúknak szerintem ez a személyiségében van...és ezt nem fikázásból mondom. lányokban is vannak ugyanilyenek. szerintem a reakciója (sok nevető fej) is ezt mutatja. lehet hogy helyesnek tartja a barátnődet, de ugyan miért ne mondhatná ezt ki? biztos vagyok benne, hogy nem téged akart megbántani. erre mérget vehetsz. lehet, hogy tetszik neki a barátnőde, de valószínűleg nem komolyan,csak úgy mint amikor meglátsz egy helyes pasit az utcán és utánafordulsz, hogy hú de helyes:)
2008. nov. 8. 09:38
 3/4 A kérdező kommentje:
...és akk rólam mi a véleménye?--ezek után..
2008. nov. 8. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem téged kedvel...legalábbis minden jel erre utal. de ha már ennyi ideje nem történt semmi, akkor lehet hogy te is "édeske" vagy neki és ennyi.
2008. nov. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!