Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja a barátnőmre, hogy édeske?
Van egy srác, akivel egy éve ism meg egy tanfolyamon. Azóta kb márciusig minden nap beszéltünk msn-en du 5től éjjel 2-3ig akár. Akkor bókolt, dicsért meg minden. nyilvánvalóan tetszettem neki. Aztán eltünt, nem is találkoztunk nem is besz msn-en sem. Augusztusban megint irt, akkor csk sima baráti beszélgetés volt. Most a tanfolyam újrakezdődött, ismét beszélgetünk(bár nem olyan sokat mint régebb), nem bókol már, de rendszeresen ir nekem. A tegnap megnéztem a barátnőmmel egyik meccsét -foci- a srácnak. Mikor észrevett mosolygott és integetett, aztán mi elmentünk máshova. Hazaértem, felmentem msnre, egyből irt, h h vagyok, micsi. Én válaszoltam, és ő kérdezte h kivel voltam kint. Mondtam, h a bnőmmel, kérdeztem ismeri, azt mondja nem, de édeske csajszi. S mondom h hát ha kell megadom a számát v az msn-cimét, csak most barátja van. Erre tett egy csomó röhögő jelt.
Ezt azért mondta h idegesitsen, vagy mert tényleg megtetszett neki a bnőm?
Nem vagyok irigy a barátnőmre(bár nem tagadom, egy kicsit rosszul esett ez), már lemondtam erről a tagról, annak ellenére h tetszik, de tudom h semmi nem lesz ebből már. De miért ir ilyeneket????
Segitsetek légyszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!