Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan, h valaki betalálta a párotokat és kötekedtek vele? Nem lett ettől férfiatlan a barátotok? 25f
Tegnap délután nem vettem észre egy táblát, rossz helyre parkoltam és a tulajdonos kirohant üvöltözve káromkodva, h mit képzelek én kis tetü, hát anyázott rendesen.. hirtelen köpni nyelni se tudtam, majd beültem a kocsiba, kikanyarodtam és tényleg ott volt a tábla..
Na ha lett volna barátnőm és ott ült volna mellettem, szégyenembe teljesen elsüllyedtem volna, h így beégtem.. eléggé kínos pillanat volt, kicsit remegtem is, h így valaki nekem támadt..
Lányok mit szóltok? Eléggé ciki ugye??
Én az ilyen ugató vadbarmoktól vagyok kész. Oké, benézted, de ezt úgy is mondhatta volna, hogy uram ne haragudjon, de ez bérelt parkolóhely, kérem álljon máshova. Erre jobb esetben az ember elnézést kér, és odébb áll.
Számomra ez az egyetlen normális és elfogadható reakció. Minden más valami kompenzálás, ami zsigerből taszít.
Szerintem ez barkivel elofordulhat. A remegest is total megertem, semmi kinos nincs benne. Nem mindenki reagal jol a varatlan helyzetekre.
Azt meg nem tudhatod mi lett volna, ha van melletted valaki, nem biztos, hogy ugyanez.
A párom (azon túl, hogy férfi) egy emberi lény, benne van a pakliban, hogy hibázik.
Sose fordult meg a fejemben, hogy emiatt rosszat gondoljak róla.
Volt már, hogy bunko ember kötött bele olyasmi miatt, amiről nem tehet (betegség), ott meg az illetőt gondoltam bunkonak, és kész, szintén nem gondoltam rosszat a páromról.
N
Én lehet szájba vertem volna a csókát. Nőként. Édesanyjával óbégasson.
És nem, előttem nem lenne égő, emberek vagyunk (azt a fszt kivéve), tévedhetünk. Az én párom megpadkázta a felnit, ott ültem mellette, jót röhögtünk és ennyi, én a tükrömet zúztam egyszer le mert nem figyeltem egy másodpercig hanem hátra pillantottam. Én kiakadtam, párom megnyugtatott, megbütykölte és kész. Előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!