Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szulinap elott vagy utani szakitas?
Gázos helyzet mert az illeto ferfi szulinapja Valentinnapra is esik. Alkalminak indult de komolyabbra fordult a kapcsolatunk. 3 honapos de mintha evek ota ismernenk egymast, csak nalam valami elromlott. Egyaltalan nem hoz lazba a vele valo talalkozas, mondhatni problemanak fogom fel sajnos barmennyire is megkedveltem es barmennyire is eltunk meg szep idoket/tallakozasokat ezalatt az ido alatt.
A szulinapjan viszont nagyon szeretnem felkoszonteni es tudom hogy fuggetlenul attol hogy elotte vagy utana szakitunk, hagyna hogy ezt megtegyem mert nagyon jo baratok lettunk.
A kerdes csak hogy inkabb elotte vagy utana kezdemenyezzem a szakitast?
Az illeto nagyon ertelmes, nem balhezna de biztos vagyok benne hogy szomoru lenne mert o igazabol most kezdte el jobban kifejezni azt hogy o komolyabbra akarja forditani a kapcsolatunkat ergo ugy akar helyeken megjelenni mint barat es baratno es be akar mutatni ismeroseinek/csaladtagjainak...
Szoval elotte vagy utana kene mert addig meg van majdnem egy hónap? :/
Mindenképpen előtte. Ne húzd vagy halogasd tovább a dolgot, mert nem lesz semmivel sem könnyebb vagy jobb sem, ha kivárod a születésnapját.
Számomra egyébként a születésnap teljesen ugyan olyan nap, mint a többi. Nem értem a lényegét.
25F
Velem szulinap utan szakitottak par honappal.
Ezert legalabb a szulinapom boldog volt
Már rég meg kelett volna tenned mikortol problémának érezted a talákozást is,ezek h tudnak lefeküdni egymással,v fél éve nincs szex és tök jo nem tünik fel a másiknak,h a párjuk szinte már irtozik tőlük..
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!