Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nagyon visszahúzódó, attól még ha tetszik neki a lány összeszedi a bátorságát?
Szerintem igen, nem egy ismim oroszlánná változik nyusziból, ha csajról van szó, és szereti :)
15/F
Szia!
Egy vissza húzódó fiúnál semmiképp se legyél rámenős!Inkább beszélgess vele sokat.Érdeklődj iránta.Hívd el ide oda,kérdezd meg,hogy lenne-e kedve veled lógni meg ilyesmi.Aztán ha kicsit közelebb kerültetek egymáshoz,akkor lehetsz egy csöppet rámenős,de semmiképp se vidd túlzásba:)
Nem biztos, hogy összeszedi a bátorságát. Egyénfüggő. Szerintem neked kellene finoman kezdeményezned. Próbálj meg kedves lenni, mosolyogj, szemezz vele. Semmiképpen ne trükközz, mint velem az egyik lány. Ne próbáld féltékennyé tenni azzal, hogy másik pasival flörtölsz, meg ilyenek. Ezzel csak elijeszted. Ha tetszel neki nem lesz gond.
Sok sikert!
20F
Mivel én is ilyen vagyok/voltam ezért elmondom hogy szerintem mi lenne a jó, én minek örülnék. Szerintem legyél kedves vele, kezdeményezz és szerintem örülni fog neki hogy végre rá is kíváncsi valaki, főleg ha nincsen sok barátja, nemhogy barátnő :). Nem kell túlságosan rámenősnek lenni, de eleinte (első 1-2 hétben) ne várd hogy ő hívjon mindenfelé :D. Szerintem ha tetszel neki akkor egy idő után beléd fog szeretni ha kedves vagy vele. Legalábbis nekem magammal ez a tapasztalatom. Bár ez egyén függő is. Remélem azért tudtam segíteni :)
16/F
Nagyon köszi, sokat segítettetek! :)
De azért még jöhetnek válaszok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!