Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány és 26 éves visszahúzódó srác?
Én vagyok a 18 éves lány. Csak gondolat szintjén érdekelne a dolog.
Te mennyire ítélnéd el a dolgot, ha ezt a két embert együtt látnád? Zavarna? Megszólnád? Vagy én vagyok maradi, és ez ma már nem olyan különc dolog?
Szia,
szerintem semmi gond nincs ezzel a párosítással. :)
Nagykorúak vagytok. 8 év nem a világ. Bár a 26 éves fiú lassan törheti a fejét a családalapításon. És te? Ezen gondolkozz el!
Szép napot!
Mimi 26L
abszolut nem
mi ebben a különc?
látásból úgyse lehet megállapítani, hogy valaki visszahúzódó
Nem azért írtam a visszahúzódót! Hanem csak hogy jobban érzékeltessem, hogy olyan kis édes. :) Na, nem tudom hogy mondani. A visszafogott lehet szerencsésebb jelző lenne. Mégegyszer, nem ezen van a hangsúly! :)
Köszi a válaszokat, sokat segítenek!
Én is szeretnék családot, de 20 alatt azért semmiképp.
De mondom, csak gondolat szintjén van bennem a dolog.
Szia!
Az én párom és köztem is ekkora a korkülönbség, több, mint 4éve együtt vagyunk, 16 voltam, mikor összejöttünk. Jól kijövünk, nálunk nem szólta meg senki, főleg, hogy olyan "fiatalos", hogy a környezetemben nem tudták megtippelni, hány éves, így először megismerték, aztán úgy később könnyebb volt elfogadni nekik. 20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!