Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meglehet oldani vagy szakítsak?!
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden. 10 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. (Első komoly szerelem)Tavaly kidobott és bele szeretett másba 1 hónapig voltak együtt mert a csávó csak kihasználta. Én vissza fogadtam mert szeretem. ( megbocsájtottam neki, de sajnos soha nem fogom ezt elfelejteni). Kiderült hogy le is feküdtek és a csávó "fényévekkel" jobb mint én. ( igazából ez nem is zavar hisz nem lehet mindenki egyforma) Én átlagos vagyok, az esetek nagy részében mindíg kielégítettem. De az elmúlt 1 évbe semmit nem kapok tőle alig ér hozzám, ez engem annyira frusztrál hogy már alig akar felállni is. Ő ezt egyáltalán nem is akarja megoldani, hülyének titulál hogy beteg az agyam, mert szeretnék erről beszélni vele és szeretném a problémát megoldani hogy jobb legyen a szex. De ő erre nem hajlandó, állítása szerint azért mert én minden nap ezzel baszogatom, illetve szedjek fel pár kilot gyúrjam ki magam és majd akkor lehet jobban fog kívánni. Nekem nagyon bántja az önbecsülésem hogy egy vadidegennek sokkal több mindent megadott mint nekem akit 10 éve ismerem és egyébként (sajnos, mert hülye vagyok) mindent megteszek érte én még sem kapok szinte lófaszt sem.
Kérdésem hogy ezt azért csinálja mert megtapasztalta milyen a "nagyon jó" és már nem akarja lentebb adni a szintet ( hol ott egy kis munkával a miénk is lehetne nagyon jó). Vagy szimplán nem is szeret és csak kihasznál mert én mindent megteszek érte.
Ha ez nem trollkérdés akk aztmondom úgy rúgd ki h a p.nciján csússzon vissza a "fényévekkel jobb" csávójához. Növessz már gerincet és ne legyél balek!
2019. jan. 19. 09:21
12/20 anonim válasza:
Voltam a barátnőd helyében, én azért szerettem bele másba, mert elhanyagolt a barátom. Én is visszamentem utána, de rájöttem, hogy kiszerettem belőle, hiszen ha teret tudtam adni más közeledésének, akkor ott már érzelmileg rég nincs rendben semmi.
Te is a szamár vagy, akihez visszament, mert a ló nem jött be. Gondold ezt így végig. Az a gond, hogy garantáltan a következő ilyen fellángolásánál ugyanígy otthagy.
30N
2019. jan. 19. 09:36
13/20 anonim válasza:
Hova menne?Kié a lakás?
2019. jan. 19. 10:10
14/20 anonim válasza:
Jobbra vágyik nálad, de mivel azzal megégette magát, ezért visszament hozzád. De közben a jobbra való vágya nem szűnt meg, csak magában elfojtja. Benned pedig nem hisz, mert vagy fényévekre vagy attól a sráctól, vagy pedig szimplán megcsömörlött szegény.
2019. jan. 19. 15:25
15/20 A kérdező kommentje:
A "fényévekkel" jobb is amúgy egy nagy lúzer 32 éves és lóf..zt nem ért el az életbe a haverja lakásába él ezer ismerőse van, de mindenki utálja. Szimplán csak vicces és jó a humora, jah meg végig ment a fél városon. Én nem akarok senkinek sem bizonygatni semmit, de én még az a régi módi tisztességes ember vagyok. (A jó szívü akit mindenki kihasznál 😔). Ettől félek én is hogy majd lesz megint egy ilyen szituáció aki majd megnevetteti vagy udvarol neki és ő tuti nem fog nemet mondani. (Ezt valahogy érzem én is) De ba...a meg 10 év az nagyon sok idő... Nem könnyű elengedni. Én sajnos még mindíg hiszek benne hogy most végre talán rájött hogy kicsit jobban meg kéne hogy becsüljön, de sajnos mindneki azt mondja hogy aki egyszer megtette megfogja megint. Az a baj hogy önbizalom hiányos töketlen f..sz vagyok, mert a férfiak 99 % már rég kiba..szta volna...
2019. jan. 19. 20:55
16/20 anonim válasza:
Na itt egy válasz! 10 éve vagyunk együtt, tegnap hulla fáradt voltam de tényleg, egy hete nem láttuk egymást mert üzleti úton volt én egész héten a babankkal voltam aki nem jol aludt (ezért voltam fáradt) ferjem pedig szexelni akart, hat megetettem mert szeretem. Nem mondtam neki hogy nem akarom mert olyan cukin közeledett meg jól esett hogy hiányoztam neki. Össze vissza puszilgatott. Na szerintem ez a szerelem 10 év után! Próbáld reálisan látni a dolgokat! Ha te 10 év után is szerelmes vagy megerdemled h egy hasonló csajszival légy! Szerintem aki 1x ilyet csinál az máskor is megteszi
2019. jan. 19. 21:51
17/20 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy megcsinálja máskor is, vagy igen, vagy nem, hanem hogy most is megvan rá a késztetése. Meg hogy hülyének nevez. Vedd észre, hogy pont miatta is megy le az önbecsülésed. Ez egy mérgező kapcsolat.
2019. jan. 19. 22:01
18/20 anonim válasza:
Ez a lényeg: töketlen fasznk érzed magad mellette. Keress egy olyan nőt, aki mellett férfinak érzed magad.
2019. jan. 19. 22:02
19/20 anonim válasza:
Vissza sem kellett volna fogadni.Sajnállak hogy így kihasznál egy ócska “nő”.36N
2019. jan. 19. 22:28
20/20 anonim válasza:
"Én is visszamentem utána, de rájöttem, hogy kiszerettem belőle"
Jah mert amig a másik pasi f...szán pörögtél addig nem is tudtad, hogy "kiszerettél" az előzőből? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!