Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy harmadik a képben, és vége a kapcsolatomnak?
3 éve vagyok együtt a barátommal.
Olyan 1 hete elkezdett nagyon furán viselkedni. Fent van 0-24-ben a facebookon, ha dolgozik, akkor is. Ha én írok neki, leráz, hogy most nem jó, és utána ugyanúgy fent van és a nete is be van kapcsolva.
Ha átmegyek hozzá, akkor ugyanez, ott rezeg mellettem, meg mondja, hogy na még ezt az üzenetet elküldi.
Mondtam neki, hogy nem lehetne letenni a telefont? Erre mondta, hogy muszáj elküldenie egy üzenetet.
Ez mostmár odáig elfajult, hogy megkértem, hogy hétvégén ne nyomkodjuk, és azt mondta, hogy majd meglátjuk.
Egyértelmű, hogy van valaki a képben.
Nem lehet megbeszélni, mert látjátok, a telefon az első most mindenek felett.
Mit tehetnék? Komolyan egy 3 éves kapcsolatnak ezért lesz vége?
Tudod hogy kivel beszél?
Nagyon határozottan állítod hogy egy másik nővel, de van erre konkrét bizonyítékod is?
Elsőnek igaza van.
Ezt azért nem árt biztosra tudni mielőtt bármit lépsz.
Nincs semmi bizonyítékom, ugyanakkor meg nem sokat találkozunk, így szerintem a haverokat letudná tenni, vagy beszélgetne velük amíg én fürdök. De nem.
Óránként kimegy a mosdóba, viszi a telefont, és 15 perceket tölt bent óránként.
Hogy deríthetném ki?
Úgyse mondja el, ha nő van a képben, a telefonkódot meg nem tudom, és nem is adná oda a telefonját a kezembe.
Nem mindegy kivel beszélget?
Ez a teló függőség akkor sem normális.
3 év után ez esetben ideje új párt keresned.
Ne haragudj, de neked ezek után még kell bizonyítèk? Ha látod, hogy pucéran vonaglanak egymáson, azt is le fogja tagadni, te meg elhiszed. Ennek mi értelme?
Most meg tépelődsz, hogy alig látod, xarik a fejedre, mikor együtt vagytok, titkolózik, de nem baj, vele maradsz, ha nem nővel írogat.
Neked jó ez így? Nem. Ne bizonyítékot akarj, hanem tedd ki a pi.csába, aztán keress olyat, akit érdekelsz.
Akár másik nő is lehet, de a telefonfüggőség vagy a közösségi média függőség is okoz ilyen tüneteket...
Ami szintén egy valós probléma. Akár másik nő, akár függőség: te nem vagy olyan fontos, hogy figyeljen rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!