Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Mennyire tervez előre?
1 éve alkotunk egy párt. Tudom, hogy ez nem egy nagy idő de úgy gondolom ez idő alatt elkellene jutnunk addig hogy megbeszéljük a dolgokat és összeegyeztessük a meneteinket, ha komolyan gondoljuk egymással.
Haragszom rá, mert sose szól lényeges dolgokról, egyszerűen bejelenti mikor elérhető sem vagyok hogy ez és ez lesz ide megy oda megy, ezt a banki hitelt felveszi kocsira,stb, mától erre a képzésre jár.
Semmivel nem lenne semmi gondom, csak megosztaná velem a gondolatait, terveit.
Azt mondja velem akarja leélni az életét de én nem látom, mert ha szólok neki ez végett jön azzal hogy mindenbe belekötök, meg rányom a gáz pedálra és azt mondja kiegyenesíti a kanyart...mikor ott ülök mellette....
Meg olyanokat mond hogy akkor kifizethetem a képzést ha nem tetszik. Nem fogja fel mi bajom.
Eddig teljesen rendben találtam de most elkezdtem megkérdőjelezni az épeszűségét.
Mit csináljak?
Aki ennyire nem osztja meg az életét , pedig egy éve kvázi párkapcsolatban van.....attól mégis mit vársz? :)
6000000000 másik pasi van.
Úgy lehet vele,hogy az élete akkor is megy tovább,ha veled vége lesz,tehát ahhoz,hogy jobb munkája, több pénze legyen csak magára számíthat.
Másik.Közös kasszán vagytok,összeköltözést terveztek?Mert ha nem,akkor vehet magânak kocsit a beleegyezésed nélkül,sőt suliba is olyan képzésre jár amilyenre szeretne.Meg kellett volna kérdeznie,hogy mit szólsz hozzá,ha elmegyek ide tanulni,és megveszem ezt a kocsit?Valójâban van jogod beleszólni?Nincs.Kicsit rosszul kommunikálja le a dolgokat,de szerintem alapvetően igaza van,csak a módja nem a legjobb,amit választott.Viszont szólt,tehát azt nem mondhatjuk,hogy nem számítasz.Nem azt közölte be,hogy külföldre megy dolgozni.
A kocsis kanyar egyenesítés.Szerintem szeret húzni,látja rajtad hogy idegesìthet vele.
Szerintem akkor nem számítanál neki,ha nem szólna semmiről,és nem próbálna meg viccesen,néha túlzóan vicceskedni,és jobb kedvre deríteni.Ilyen a stílusa.
Az mondjuk igaz hogy van még rajta kívül milliónyi férfi,ha másra vágynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!