Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Mennyire tervez előre?

Figyelt kérdés

1 éve alkotunk egy párt. Tudom, hogy ez nem egy nagy idő de úgy gondolom ez idő alatt elkellene jutnunk addig hogy megbeszéljük a dolgokat és összeegyeztessük a meneteinket, ha komolyan gondoljuk egymással.

Haragszom rá, mert sose szól lényeges dolgokról, egyszerűen bejelenti mikor elérhető sem vagyok hogy ez és ez lesz ide megy oda megy, ezt a banki hitelt felveszi kocsira,stb, mától erre a képzésre jár.

Semmivel nem lenne semmi gondom, csak megosztaná velem a gondolatait, terveit.

Azt mondja velem akarja leélni az életét de én nem látom, mert ha szólok neki ez végett jön azzal hogy mindenbe belekötök, meg rányom a gáz pedálra és azt mondja kiegyenesíti a kanyart...mikor ott ülök mellette....

Meg olyanokat mond hogy akkor kifizethetem a képzést ha nem tetszik. Nem fogja fel mi bajom.

Eddig teljesen rendben találtam de most elkezdtem megkérdőjelezni az épeszűségét.

Mit csináljak?

2019. jan. 18. 08:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Aki ennyire nem osztja meg az életét , pedig egy éve kvázi párkapcsolatban van.....attól mégis mit vársz? :)

6000000000 másik pasi van.

2019. jan. 18. 08:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgy lehet vele,hogy az élete akkor is megy tovább,ha veled vége lesz,tehát ahhoz,hogy jobb munkája, több pénze legyen csak magára számíthat.

Másik.Közös kasszán vagytok,összeköltözést terveztek?Mert ha nem,akkor vehet magânak kocsit a beleegyezésed nélkül,sőt suliba is olyan képzésre jár amilyenre szeretne.Meg kellett volna kérdeznie,hogy mit szólsz hozzá,ha elmegyek ide tanulni,és megveszem ezt a kocsit?Valójâban van jogod beleszólni?Nincs.Kicsit rosszul kommunikálja le a dolgokat,de szerintem alapvetően igaza van,csak a módja nem a legjobb,amit választott.Viszont szólt,tehát azt nem mondhatjuk,hogy nem számítasz.Nem azt közölte be,hogy külföldre megy dolgozni.

A kocsis kanyar egyenesítés.Szerintem szeret húzni,látja rajtad hogy idegesìthet vele.

Szerintem akkor nem számítanál neki,ha nem szólna semmiről,és nem próbálna meg viccesen,néha túlzóan vicceskedni,és jobb kedvre deríteni.Ilyen a stílusa.

Az mondjuk igaz hogy van még rajta kívül milliónyi férfi,ha másra vágynál.

2019. jan. 18. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!