Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont velem jár a barátnőm?
Tudom, elég hülye kérdés meg furcsa kérdés, de ma valahogy eszembejutott és nem hagy nyugodni. :D
Amit tudni kell: nem vagyok valami jóképű srác, mégis 2.5 éve összejöttem egy gyönyörű lánnyal. Aztán most azon agyalok, hogy tőlem milliószor jobbképű csávók vannak a világon, mégis pont egy ilyen kell neki, mint én?
Nyugi,lehet csak te gondolod magad nem annyira jóképűnek",(mindenkinek más a helyes,a szép)
ne agyalj feleslegesen ilyen dolgokon,téged szeret,becsüld meg és légy rá büszke milyen szép barátnőd van és még jobban fog téged imádni:)
23/L
de bolond vagy:D
arra nem gondoltál, hogy ő is pont ezt gondolja rólad? hogy te egy isten vagy, ha rád néz elolvad a mosolyodtól, a hangodtól, elveszik a szemeidben, elkalandozik a pillantása a szád vonalain, ha megcsókolod a mennyekben van, és reggel mikor olyan szerelmesen nézel rá azon gondolkozik, hogy miért éppen ő kapott egy ilyen isteni ajándékot, holott nála milliószor szebb lányok is rohangálnak szerte a világban:D?
:)
És még valami!
Mikor valaki a suliból, aki nem ismer közelebbről megnézi a telómat, bnőm a háttér, mindig megkérdezik kiez a csaj? Mondom bnőm. Ők: aha, persze, ne hazudj már...amikor meg megtudják, hogy nem kamu, akkor néznek egy nagyot. Ebből is csak az jön le nekem, hogy nem tartanak jóképűnek. :)
"Mutass egy képet és megmondjuk mennyire vagy "rusnya"."
Ááá, nem mutatok...nem szeretném senkinek sem elrontani a nyáriszünetét! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!