Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régen az öregek nem jártak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen az öregek nem jártak nyaralni igaz? Hogy működtek a kapcsolatok közös programok nélkül?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert az én párom lassan egy éve itthon ülő férfi lett azelőtt meg be jártuk az országot, mindig kirándultunk. Most 2018ban már csak pár alkalom volt. Sokat panaszkodom emiatt és anyám mondta, hogy ő el se hagyta egész életébe még a megyét se nagyon, nen járt sehova. Nagyanyám meg végképp nem, ők le élték az életüket a kis házukba és nem mentek Balira meg Dubaiba nyaralgatni. Viszont nekem meg fontos én akarok menni. Akkor most csak az az egyetlen megoldás ha olyan párt keresek aki hasonlóan szeret menni? Pedig szeretjük egymást a párommal. De engem ez szomorúvá tesz, állandóan csak dolgozik este meg be esik az ágyba, tvzünk és alvás

2019. jan. 18. 06:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki megengedhette magának és volt rá igénye, az akkor és most is sokfelé utazott. A nagyszüleim is voltak rengeteg helyen, nem csak a Balatonnál meg Hajdúszoboszlón, hanem külföldön, tengerparton is. Egyszerűen csak nem mindenki igényli, hogy folyamatosan menjen valahová. Én pl 21 vagyok és nem szeretek nyaralni. Lett volna lehetőségem külföldi és belföldi nyaralásokra menni a családdal, de egyszerűen nem szerettem volna, nekem nem pihentető az, ha egy ismeretlen helyen kell lenni és folyamatosan jönni-menni kell, hogy minden látványosságot megnézzünk. Ha meg csak a szállodában vagy a tengerparton/medencében punnyadunk egész nap pihenés címszóval, ahhoz szerintem felesleges több száz kilométert utazni és pénzt költeni, itthon is bármikor leülök kényelmesen és beteszek egy filmet. Persze vannak helyek, amik érdekelnek, de ezek nem annyira a homokos tengerpartos turistaparadicsomok, hanem inkább kevésbé népszerű helyek, ahová komolyabb szervezést (és jóval több pénzt) igényelne az utazás. Ameddig nincs lehetőségem eljutni ezekre a helyekre, addig tök jól elfoglalom magam itthon is, nem egyedül a fekvés és a tévézés a programom, nem kell mindig mennem valahová, hogy jól érezzem magam. Egyszerűen csak nem vagyunk egyformák, generációtól függetlenül valaki mindig szeret menni valahová, valaki pedig otthonülősebb. Nyilván kapcsolatban olyan kompromisszumokat kell kötni, ami mindkét félnek megfelel.
2019. jan. 18. 11:17
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

miert ne jartak volna? 81 eves nagyanyam 4 gyerek mellett tobbet jart el nyaralni belfoldon,mint en valaha is fogok,pedig csorok voltak, csak volt postas udolo meg ilyenek. Utana amikor mar kirepultek a gyerekek akkor meg az ibusszal nyaralt szinte mindenhol Europaban(+Torokorszag,Tuneznia). Szoval a kerdesed a valasz:nyaraltak ok is.

Amugymeg rehen rossz ha csak a nyaralas a kozos program, de az is, ha csak otthon akar ulni a parod.

2019. jan. 18. 15:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Régebben is főleg a városokban lakók mentek nyaralni vidékre, hogy ne a bérházak között legyenek, szívjanak egy kis jó vidéki levegőt. Akik vidéken laktak, azok nemigen engedhették meg maguknak, hogy nyaraljanak, már az állatok miatt sem, és lehet, hogy a párod ilyen családban nőtt fel, ezt szokta meg. Nem tudok mit tanácsolni, legfeljebb azt, hogy örülj, hogy vidéken élhetsz, a saját házatokat gondozd, hogy minél szebb legyen, a kert is, ne csak krumpli v. akármi termesztésből álljon a kert rész, hanem legyen kiülős, beszélgetős hely is ott a diófa alatt, jöjjenek oda a vendégek, esetleg városból, akiknek nincs lehetőségük vidéki levegőt szívni, legyen egy vendégszoba is, hogy ott is tudjon aludni, aki akar - tehát tedd mozgalmasabbá a vidéki életedet. - De ha nem vidéken élsz, akkor pedig valahogy csak rá kellene venni, legalább egy évben egyszer, hogy menjen el a Balatonhoz v. Hajdúszoboszlóra, nem tudom, hány évesek vagytok, de ott nagyon jó a gyógyvíz. Nem kell feltétlenül külföldre menni, oda pl. én sem szívesen mennék.
2019. jan. 19. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!