Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régen az öregek nem jártak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen az öregek nem jártak nyaralni igaz? Hogy működtek a kapcsolatok közös programok nélkül?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert az én párom lassan egy éve itthon ülő férfi lett azelőtt meg be jártuk az országot, mindig kirándultunk. Most 2018ban már csak pár alkalom volt. Sokat panaszkodom emiatt és anyám mondta, hogy ő el se hagyta egész életébe még a megyét se nagyon, nen járt sehova. Nagyanyám meg végképp nem, ők le élték az életüket a kis házukba és nem mentek Balira meg Dubaiba nyaralgatni. Viszont nekem meg fontos én akarok menni. Akkor most csak az az egyetlen megoldás ha olyan párt keresek aki hasonlóan szeret menni? Pedig szeretjük egymást a párommal. De engem ez szomorúvá tesz, állandóan csak dolgozik este meg be esik az ágyba, tvzünk és alvás

2019. jan. 18. 06:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5%

10: az értelmiségi mi ? 75 vagy 76 előtt aki nem volt párttag az még a kommunista országokba se igazán mehettek.

És hidd el nem minden értelmiségi volt kommunista és nem minden kommunista volt értelmiségi. Ha a gyári munkás bekopte a kollégáit hidd el ő is utazott külföldre.

2019. jan. 18. 08:09
 12/23 anonim ***** válasza:
67%

Dehogy nem jártak. Nagyszüleim nyugdíjason minden évben mentek nyaralni. Legtöbbször valami hazai gyogyfurdobe, de Kanári szigetek, Görögország, stb. is játszott.

Én sem tudnék úgy élni, mint a párod.

Járj baráti társasággal.

2019. jan. 18. 08:27
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

Bakker ti hány évesek vagytok? 140?

😱

Szüleim minden vasárnap kocsiba tettek minket, aztán mentünk a csataladával kirándulni. Nyáron egyet gondolt apám, reggel kiugrasztott mindenkit az ágyból, 9-re lent voltunk Füreden vagy a Velencén.

Ott vettünk lángost, főtt kukoricát.

És apám egyszerű melós volt, anyu meg htb...

Igaz, hogy nem voltunk külföldön, de azért azt se mondjuk már, hogy a mai 40-60 közötti generáció a falu határát se hagyta el, és kézzel mosott a pataknál.

2019. jan. 18. 08:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Akinek volt rá pénze, lehetősége, vágya erre, régen is utazott, legfeljebb nem ekkora távolságokra.
2019. jan. 18. 08:58
 15/23 anonim ***** válasza:

Anyamek sokat jartak ide-oda a keleti blokkon belul.

Es meg nagyanyam is element kirandulni neha vagy videki rokonokhoz.

2019. jan. 18. 09:06
 16/23 anonim ***** válasza:

Mamámèk elég sok orszagban voltak anno. Papám most 82 éves.

Anyámék is mindeg mennek meg most is. Aztán 55 évessek. 30 éve házasok.

2019. jan. 18. 09:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hülyeség általánosítani. Apukám szülei sokfelé jártak már a szoci időkben is. Balatonon voltak minden nyáron, de voltak Szlovákiában, Görögországban, Jugoszláviában. A rendszerváltás óta meg már bejárták európát. Mamám értelmiségi, tatám gyári munkás volt, egyik sem volt párt tag. Ellenben anyukám apukája az volt, mérnök vezető beosztásban. Aztán ők mégse jártak soha sehova, mert elpiálták a pénzt. Anyukám ha strandra akart menni, be kellett szöknie.

Aki akart az régen is megtehette, aki meg nem akar, az most sem megy.

2019. jan. 18. 09:36
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne jártak volna? Nagyszüleim elég sok helyre utazgattak, párom nagyszülei is, külföldre és országon belül.

Egyébként elég baj, ha csak a nyaralás a közös program...

2019. jan. 18. 09:47
 19/23 anonim ***** válasza:

Ezek inkább anyagi dolgok, nem feltétlen az igény.

Párom szülei se voltak soha nyaralni sehol, 50-60 között tavaly látták életükben először a Balatont, mikor velünk elmentek oda. 400 km-ről nem egyszerű, és nem éltek úgy, hogy megtehették volna.

Én se voltam soha életemben Bécsnél messzebb külföldön, mert nem futja rá anyagilag. Pedig fiatal vagyok.

2019. jan. 18. 10:06
 20/23 anonim ***** válasza:
2%

Az átkosban igènytelenek voltak az emberek,legyen kaja legyenek az àllatok megetetve aztàn jónapot.

Nem jàrtok sehova,nem volt egyàltalàn jó règen,kötelező volt kölköt csinàlni,nem voltak lehetősègek sem.

Szerintem kèrdező próbàld megbeszèlni vele ha nem akkor szakìts,sokan vagyunk akik szeretnek menni,a kapcsolatok nagy rèszèben az ilyen emberek miatt romlik el mert el vannak,sehova se mennek hanen a pali lustasàga vègett döglenek otthon,ez gàz.

2019. jan. 18. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!