Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel? Vagy szálljak ki a csapatból? Ti mit tennétek a helyemben?
Igazából én csak azt tudom ismételgetni, hogy a kapcsolat egyik alapja a bizalom.Jó érzés persze ha egy egészséges féltékenység van a másik félben, de ez azt hiszem már nevezhető betegesnek..meggyanúsít, nem bízik benned.
Biztosan elmondanám neki, hogy nekem ez milyen rossz érzés, és ha nem bízik meg bennem akkor sajnos a kapcsolat sem működhet.
Ahh,az igen,ha én a barátnőd helyében lennék nem a meccseden ülnék hanem legépelném a csajt vagy finoman" elmondanám neki,hogy kocc van.(mondd meg bnődnek beszéljen vele ő,és akkor legalább elhiszi neked,hogy nem volt semmi köztetek)
Az is lehet hogy te mondod túl kedvesen neki,boccs de nem...Legyél határozottabb,szólj be,égesd be vagy valami hasonló és a pályát is kerülni fogja,másképp nem tudod lerázni.
A csapatot meg emiatt ne hagyd már ott,pasi vagy állj oda olvass be neki,ha nem érti akkor klinikai eset...
23/L
De az apja az edző....nem olthatja égetheti be a kis csajt,mert sajnos ki tudja milyen következményei lennének.
A lényeg h állj a sarkadra, a barátnőddel beszéld meg ezt a dolgot, hogy neked ez így nem jó h nem bízik benned..
sztem 18:58 nak igaza van, ha úgy is fontolgatod hogy kilépsz akkor nem számít hogy az apja az edző..vagy beszélj az apjával, mint férfi a férfival, hogy szóljon a lányára, mert neked nem kell.
de az is jó ötlet hogy a barátnődet küldöd a csajra...legalább rajta vezeti le a feszültséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!