Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet meg tudni hogy a jelenlegi párom aki pár hónapja lett élettarsam jobban szeret-e engem mint exét?
Az exével 7évet volt együtt el is jegyezte de a csaj más dolgokra vágyott mint ő és állítólag ezért szakitot vele. Velem van pár hónapja és nem tudom engem képes lenne-e úgy szeretni mint exét szerette és ha igen miből vagy hogyan tudhatnám meg.
Akik már ilyenben tapasztaltak azok válaszait köszönöm előre is.
Én mindent tudok a párom exeiről, nálunk ez sosem volt tabu.
Pl. onnan is tudom, hogy a másik kettővel néha majdnem megölték egymást(na jó nyilván nem) - velem ilyen veszekedés sosem volt.
Az első egy modell csajszi volt ami ugy 1 évig imponalt a páromnak de aztan kiderült, hogy ez önmagában kevés.... a végén 3 évet kínlódtak, a szex se volt jó, elvárásnak érezte hogy mindig teljesíteni kell miközben aludna :-)
Hamar rájöttem hogy pl bennünk sokkal több közös van mint az exekben. Ugyhogy ezen már rég nem agyalok.
Jaj, a szokásos "ha veled van, akkor biztos hogy téged szeret" válaszok.
Velem is velem volt az exem, aztán mégis otthagyott az előző szerelméért, amint úgy tűnt, hogy van esélye nála. :DDDD
A válaszolók még nem hallottak róla, hogy sokan "ha nincs ló, jó a szamár is" elven vannak kapcsolatban? Nagyon megindító a bizalmatok, cukik vagytok. :D
Kérdező:
Vannak JELEI annak, hogy az exét szeretné, rá vágyna? Vagy csak a tény, hogy az exét el akarta venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!