Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből lehet meg tudni hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet meg tudni hogy a jelenlegi párom aki pár hónapja lett élettarsam jobban szeret-e engem mint exét?

Figyelt kérdés

Az exével 7évet volt együtt el is jegyezte de a csaj más dolgokra vágyott mint ő és állítólag ezért szakitot vele. Velem van pár hónapja és nem tudom engem képes lenne-e úgy szeretni mint exét szerette és ha igen miből vagy hogyan tudhatnám meg.

Akik már ilyenben tapasztaltak azok válaszait köszönöm előre is.

2019. jan. 17. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Olyan mintha azt magyaráznád magadnak Téged miért nem szerethet.Miért is ne lehetne? Már régen mindegy ki hagyott ott kit.Ne ezen gondolkozz már,meg az előző szüleivel hogy viselkedett.Folymatosan kitalálsz mad valamit.Hagyd abba.
2019. jan. 17. 14:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Amúgy 7 év nagyon sok idő. Nekem volt 4 èves kapcsolatom 2,5 ève lett vège,mással èlek,mègis eszembe jut minden nap.Pedig nem szeretnék újra vele lenni.
2019. jan. 17. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért szeretik az emberek hasonlítgatni magukat másokhoz. És ha nem szeret úgy mint az exét el fogod hagyni? Dehogy fogod... Az ember változik, rengeteget, főleg szakítás után. Egyébként meg az, hogy eljátszotta a csajnak, hogy szereti a szüleit, csak hogy ne kelljen magyarázkodnia az nem a szeretet jele. Akit szeretek azzal őszinte vagyok, de lehet ez csak az én véleményem. Az emberek nagyon hajlamosak a negatív behatásokra változni például vegyünk egy srácot aki a tenyerén hordozza a barátnőjét, mindent megtesz neki, mindent megvesz neki a csaj meg megunja lelép. Mi ebből a pasi számára a tanulság? Az, hogy ez nem éri meg és nem fogja ezt csinálni. Attól még ez nem jelenti azt, hogy a későbbi barátnőjét ne szeretné. És ahogy mondták előttem is, az, hogy eljegyezte a csajt semmit sem jelent, sőt ha elvette volna az sem jelentene semmit. Neked gondolom nem volt még túl sok korábbi komoly kapcsolatotld, akinek volt az tudja jól, hogy attól hogy egy kapcsolatnak vége lett, nem jelenti azt, hogy mást már nem szerethetsz ugyanúgy, vagy hogy a következő kapcsolat az akkor már csak pótlék. Szerezz egy kis önbizalmat szerintem, az nem fog ártani.
2019. jan. 17. 15:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Én mindent tudok a párom exeiről, nálunk ez sosem volt tabu.

Pl. onnan is tudom, hogy a másik kettővel néha majdnem megölték egymást(na jó nyilván nem) - velem ilyen veszekedés sosem volt.

Az első egy modell csajszi volt ami ugy 1 évig imponalt a páromnak de aztan kiderült, hogy ez önmagában kevés.... a végén 3 évet kínlódtak, a szex se volt jó, elvárásnak érezte hogy mindig teljesíteni kell miközben aludna :-)

Hamar rájöttem hogy pl bennünk sokkal több közös van mint az exekben. Ugyhogy ezen már rég nem agyalok.

2019. jan. 17. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Jaj, a szokásos "ha veled van, akkor biztos hogy téged szeret" válaszok.

Velem is velem volt az exem, aztán mégis otthagyott az előző szerelméért, amint úgy tűnt, hogy van esélye nála. :DDDD

A válaszolók még nem hallottak róla, hogy sokan "ha nincs ló, jó a szamár is" elven vannak kapcsolatban? Nagyon megindító a bizalmatok, cukik vagytok. :D

Kérdező:

Vannak JELEI annak, hogy az exét szeretné, rá vágyna? Vagy csak a tény, hogy az exét el akarta venni?

2019. jan. 18. 10:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Itt nem a párod szerelme kérdéses, hanem a te önbizalmad.
2019. jan. 18. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!