Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 20 éves, szép lányról, aki összejön egy 35 éves, kevésbé előnyös külsejű fiúval?
Sok lány a férfiakat szereti,a korosztálya béli fiúkat éretlennek,tapasztalatlannak tartja minden téren.
Én barátnőm is 10 évvel fiatalabb és 5 éve vagyunk együtt.
Hozzád képest annyi a különbség,hogy én előnyös külsejű vagyok:).
1. a pasi szerencsés
2. biztos oltárira jó a csajozó képessége, vagy nagyon tud az ágyban
3. a csaj az éretteb férfiakat kedveli
4. a csaj a belső értékeket nézi, és nem foglalkozik a sekélyes és felszínes dolgokkal
Ha a pasi nagyon nagyon ronda és öreg, a lány pedig inkább cicababa, mint sima széplány akkor a pénz az első gondolatom, minden más helyzetben a felsők!
ma 00:49
Én is voltam már 24 évbesen 43-45 éves nőkkel és atomkirály volt! De ez nem igazán perverzió! Ja és nem az utcán sétáltunk, hanem máshol és mást is csináltunk!!! ;)
00:49
Milyen volt?Én is ki akarom próbálni egy 30as nővel a szexet, de sehol nem találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!