Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok egy 20 éves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy 20 éves, szép lányról, aki összejön egy 35 éves, kevésbé előnyös külsejű fiúval?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, ha meglátjátok őket az utcán? A srácnak sok pénze van? Vagy a lánynak apakomplexusa van? Előre is köszi a normális és értelmes válaszokat, és nem, nem vagyok terhes, babi néni válasza sem érdekel, és a medvedisznóember sem b.szott meg:)
2010. jún. 29. 18:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
h a srácnak sok pénze van :D
2010. júl. 4. 23:18
 12/29 anonim ***** válasza:

Sok lány a férfiakat szereti,a korosztálya béli fiúkat éretlennek,tapasztalatlannak tartja minden téren.

Én barátnőm is 10 évvel fiatalabb és 5 éve vagyunk együtt.

Hozzád képest annyi a különbség,hogy én előnyös külsejű vagyok:).

2010. júl. 4. 23:34
 13/29 anonim ***** válasza:
a 15 év korkül.később gond lehet....
2010. júl. 5. 00:12
 14/29 anonim ***** válasza:
apakomplex,később a lánynak nem lesz elég a kevésbé helyes pasika
2010. júl. 5. 00:14
 15/29 anonim válasza:
azt h kicsit perverz.én 23 éves fiú vagyok és voltam már 42 éves nővel.be is vallom h kicsit perverz vagyok de sztem ki kell próbálni pár dolgot...
2010. júl. 5. 00:49
 16/29 anonim ***** válasza:

1. a pasi szerencsés

2. biztos oltárira jó a csajozó képessége, vagy nagyon tud az ágyban

3. a csaj az éretteb férfiakat kedveli

4. a csaj a belső értékeket nézi, és nem foglalkozik a sekélyes és felszínes dolgokkal

Ha a pasi nagyon nagyon ronda és öreg, a lány pedig inkább cicababa, mint sima széplány akkor a pénz az első gondolatom, minden más helyzetben a felsők!

2010. júl. 5. 01:17
 17/29 anonim ***** válasza:

ma 00:49

Én is voltam már 24 évbesen 43-45 éves nőkkel és atomkirály volt! De ez nem igazán perverzió! Ja és nem az utcán sétáltunk, hanem máshol és mást is csináltunk!!! ;)

2010. júl. 5. 01:21
 18/29 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egy fa*ina.
2010. júl. 5. 01:31
 19/29 anonim ***** válasza:

00:49

Milyen volt?Én is ki akarom próbálni egy 30as nővel a szexet, de sehol nem találok.

2010. júl. 5. 01:32
 20/29 anonim válasza:
jó volt.nagyon.mondjuk lehet h csak a megfelelő nővel voltam.nem minden 40-es nővel jó gondolom...de akivel én szoktam lenni ő szuper.
2010. júl. 5. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!