Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kapcsolatok elején a nők mindig kedvesek mosolygósak, odaadóak aztán az idő haladtával egyre veszekedősebbek?
Úgy értem mindig mikor elkezdek járni egy lánnyal a párkapcsolat elején mindig kedves,mosolygós,aranyos főz rám.
Aztán ahogy összeköltözünk kimutatják a foguk fehérjét állándóan veszekednek velem.Ne hagyd el a zoknidat,mosogassak el,ne fingj olyan büdöset stb.
Általában ez az a pont ahol megunom és szakítok velük kb 1 év
Szóval lányok ezt miért van,miért csináljátok ezt velünk pasikkal?
Én már nem tudom mi a jó, komolyan! Ha foglalkozunk veletek, ha nem, mindig van valami kínotok :D
Én az elején szintén tüsténtkedtem, nem azért hogy megfogjam, hanem mert ilyen vagyok, gondoskodó (tudom, hülye vagyok). Cserébe azt kaptam hogy elbszódott a kapcsolat, megcsaltak, behülyítettek, stb. És nem az adoniszokra mentem ám.
Most már leszrom, nincs patent rend, most is gépezek, utána talán játszom, főzni is csak takarékosságból, de nincs vasalt ruha behajtogatva, stb. ok és okozat :D
Èn azt nem èrtem, hogy mièrt "kell" veled veszekedni sokszor, ès kb. ugyanazon dolgok miatt?
Ok, hogy otthon otthon èrezzük magunkat, na de disznóolban a legtöbb ember nem szeret èlni. Alapvető dolog, hogy a levetett ruhát a szennyesbe dobjuk, nem szabad szèt hagyjuk a lakásban. Nem egy nagy fáradtság a megfelelő helyre tenni. A mosogatás sem csak a nő feladata. Ès mivel már korábban is veszekedèst idèzett elő, gondolom már átbeszèltètek ezt, de te mègis tojsz rá, meg mindenre, csak csinálod a kuplerájt.
Azèrt ha már több nővel is ide lyukadt ki a törtènet, akkor nem velük lehet gond. Amíg nem èltek együtt, addig persze nem tudják, hogy te milyen trehány, nemtörődöm is vagy igazából. Ez akkor jön ki zavaróan, miután összeköltöztek veled.
Felteszem a házimunkából nem szoktad kivenni a rèszed, ès mèg arra sem vagy kèpes, hogy legalább megtartása a rendet. Ez a hozzáállás mindenkit kihozni a bèketűrèsből, pláne, hogy semmi változtatásra nem vagy hajlandó.
Ha minden áldott nap a barátnőd retkes cuccait kéne pakolnod, megemlítenéd neki? Naná, hogy te lennél az első, aki kiosztja. Ha nem takarítana, ki lenne az első, hogy leosztja, hogy miért nem pakolt össze? Naná, hogy te lennél az. Szóval csak halkan idesuttogom, hogy a legbéketűrőbb cselédlány (aki ugye a nőd hivatalosan), is ki fog akadni egy idő után, hogy minden áldott alkalommal a rohadt szennyesedet mossa. Tanulj meg magad után elpakolni, takarítani. Ha olyan nő kell, aki megcsinálja ezeket, és nem ordít, akkor rendelj egy cégtől. Mert értelmes ember nem hagyja ezt, és igaza is van.
Ez nem azt jelenti, hogy az elején más arcukat mutatták neked. Hanem, hogy elég elviselhetetlen leszel egy idő után.
Kérem a nulla százalékom.
Eskü, mintha a páromat hallanám.
A múltkor úgy jött haza, hogy épp végeztem a takarítással, összejárkálta a felmosott padlót. Szóvá tettem, hogy legalább kicsit lehetne tekintettel a munkámra, most két napja hisztikézik, hogy milyen csúnyán beszéltem vele, és mit tehet ő a koszos cipőjéről. :'D
Mondjuk nálad az nagyobb cink, hogy magadba nézés helyett inkább szakítasz. Csak az exeidet szánom, hogy rád pazarolnak egy évet az életükből, mire ez kiderül.
Nem minden nő ilyen veszekedős!
Én kifejezetten utálok veszekedni, nrm is tudok. Viszont te férfiként legyél kicsit önellátóbb, vannak dolgok amiket te is ugyanúgy megtudsz csinálni. Például a zoknidat tedd a szennyesbe :D
Nem férfi,41 éves gyerek.
Férfi akkor lesz mikor felelősséget válal magáért, a környezetéért, képes fejlődni, érzelmeit kimutatni s másokét megérteni.
Itt egyik pont sem valósult meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!