Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kapcsolatok elején a nők mindig kedvesek mosolygósak, odaadóak aztán az idő haladtával egyre veszekedősebbek?
Úgy értem mindig mikor elkezdek járni egy lánnyal a párkapcsolat elején mindig kedves,mosolygós,aranyos főz rám.
Aztán ahogy összeköltözünk kimutatják a foguk fehérjét állándóan veszekednek velem.Ne hagyd el a zoknidat,mosogassak el,ne fingj olyan büdöset stb.
Általában ez az a pont ahol megunom és szakítok velük kb 1 év
Szóval lányok ezt miért van,miért csináljátok ezt velünk pasikkal?
Én sem akarnék együtt élni egy lusta, rendetlen, kiszolgálásra váró pasival.
Nyugodt lehetsz, az exeid sem ezt várták tőled.
Csak azért, hogy az éremnek a másik oldala is megcsillanjon:
Férfiként (bár még nem értem meg erre a klasszikus címre, legalábbis a saját értékrendem alapján) mondhatom, hogy nem sok korombeli (25 plusz minusz pár év) nő van aki úgy igazán remekelne háztartási szempontból. A legtöbbetek sajnos főzni sem tud rendesen, vagy takarítani vagy a rendet fenntartani, esetleg önállóan ügyetintézni. Férfi Ismerőseim/barátaim közül pedig sajnos még ennyire sem önállóak, 26-28 éves férfiak élnek disznóólban, főzni is max alap szinten tudnak de inkább kajálnak valahol máshol ahol főznek rájuk. Szóval megértem a nőket is, de nekem vannak azért bicskanyitogató tapasztalataim.
Például amikor a hölgy valóban otthon van, mert iskolába jár szünet van vagy vizsgaidőszak vagy valami és mégsem képes megcsinálni semmit “nem vagyok a csicskád” jelmondattal miközben tiéd a lakás és te hozod a pénzt, és rengeteg dolgod van azért elég agyf*s*z. Meg, hogy “most nincs kedvem főzni de nagyon éhes vagyok”. “Utálom ha kosz van de nem szeretek takarítani” “tegnap is én főztem ma főzz te”. Sorolhatnám még miket hallottam az utóbbi párkapcsolataim alatt. Nyilván nem vártam el házvezetőnői szolgálatot de aki egész nap otthon van vagy esetleg befárad két órára az egyetemre és más lakásán lakhat ingyen azért elvárható szerintem valamilyen szintű közreműködés. Vagy talán nem?
És sokunkra jellemző legalábbis szerintem, de rám mindenképp, hogy magam után könnyedén eltakarítok imádom a katonás rendet, de más után már teljesen más gányolni, főleg ha a másik fél hozzáállása nem szimpatikus az teljesen demotiváló. Ez persze ahogy írta a kérdező is olyan fél-1év után jön elő. Szóval nem csak disznó férfiak vannak ám hanem kényelmes nők is. Lehet a kérdező tök jól elvan egyedül ki tudja. Bár én a helyébe megbecsültem volna ha tényleg házias a lány. Sokan annak hiszik magukat de mégsem azok, talán páran magukra is ismertek ők biztos lepontoznak majd :D
Remélem, a barátnőd lelép (már ha valódi a kérdés).
Neked (és a hozzád hasonló összes pasinak) erre van szükség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!