Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhat-e a szerelem az elhanyagoltság érzése miatt?
Nálam pont forditva.
Minél jobban hianyzik vki annál jobban kell.
Ha vki pedig mindig kéznél van, akkor is jön ha nem kértem, vagy plane lecsesz, magyarázatot kovetel ha nem érek rá, az abrandit ki inkabb.
Engem az vonz ha vki önallo is. De mast is mert erdekes mindig az ráz le akivel akarok lenni es olyan harcol ertem akivel nem. Másokban is hasonlo lehet
amiatt a leghamarabb.... a legnagyobb probléma
és visszahozható ha kezelve van
Nem föltétlenül öli meg a szerelem érzést, viszont bizalmatlanságot okozhat, ami már kiváltó tényező lehet, ami szakításhoz vezet. Szerintem a szerelem érzés önmagában nem tartja fenn a kapcsolatot, más okokból is tönkre mehet, ami utólag kiábrándulással és a szerelem elmúlásával jár természetesen.
Pl. éreztem már úgy, hogy szeretek valakit, ennek ellenére nem tudok bízni benne, következtetésképp nem tudok együtt lenni vele.
A szerelmet folyamatosan ápolni kell, tenni a kapcsolatért, energiát és időt áldozni rá. Ha ez nincs meg, elkezdenek a felek eltávolodni egymástól. Az elhanyagolt fél, vagy kilép a kapcsolatból, vagy megcsalja a másikat.
Az én esetem elég bonyolult, sokszor átbeszéltük, hogy mit szeretnék, mi hiányzik. Soha nem volt változás, csak a hitegetés. Eljutottunk egy olyan pontra, ahol már beszélni sem volt a párom hajlandó a problémákról, mert tud róla, ne is idegesítsem vele. Aztán már nem idegesítettem vele, nem beszéltünk, nem akartam veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!