Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nárcisztikus párral járni?
Olvasd el ezt, nagyon durva. Az egyik exbarátnőm egy ilyen retardálttal jött össze.
Nem neveznek jarasnak. Inkabb egy parazita kapcsolatnak. A te erzelmeiden eloskodik, es mindent megtesz, hogy valamilyen reakciot kicsikarjon.
Reszletekbe nem mennek bele. Szeretnem elfelejteni a dolgot.
De a mai napig eszembe jut, hogy hogy bant velem es csak forr bennem a mereg, hogy hogy engedhettem, miert voltam ilyen hulye.
Nem tudom, hogy mi volt igaz abbol a 6 evbol, valoszinuleg semmi, csak egy nagy hazugsag.
Sarba tiporta az onertekelesemet, es meg most sem birok arra gondolni, hogy valakiben megint megbizzak.
Barki kozeledik, arra gondolok, hogy o is igy kezdte.
Szoval ilyen.
A pozitiv oldala a dolognak, hogy sokat tanultam magamrol, es hogy ne turjek el mindent masoktol de akkor se kivanom senkinek.
Szerintem minden nap csapj az ujjadra egy kalapáccsal. Nem vicc, engem kb igy jozanitottak ki 13 év utan.... Maga a pokol. Egy idő utan elhiszed hogy minden a te hibád. Önbecsülesed nulla lesz, manipulal, hazudik.
Szivesen megadom az elerhetoseget akit erdekel, jo lenne ha ujra lekötné egy nő s figyelmét annyira hogy nem engem ba***t meg mindig 4 ,5 ev szakitas utan!
Leszarom, hogy kivel hogyan járszqcseszed el az életedet, de a gyerekeidet mentsd meg egy nárcisztikus szülőtől, KÖNYÖRGÖM!!
-egy nárcisztikus alkoholista fia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!