Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nagy kérés a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy kérés a párom felé, hogy dicsérjen, szeretgessen egy kicsit?

Figyelt kérdés

Már egy ideje hiányolom a kapcsolatunkból, hogy bókoljon, persze a szép vagy, gyönyörű vagy ez néha-néha kicsúszik a szájából, de inkább azért mert tudja, hogy örülök neki. Tegnap este megkértem, hogy picit bánjon velem úgy, mint az elején, erős, határozott férfiként: markoljon meg, húzzon magához,bókoljon, dicsérje ami tetszik neki, játszon a testemmel, élvezze a domborulataim, hajlataim, mint az elején, mikor még újdonság volt minden a számára. Szerintem minden nő vágyik erre, nem csak én. Az eredmény kényszeres tapizás lett, nulla dicsérő szó, vagy talán egyszer elhangzott, hogy tetszek neki.

Majd csakhamar izgatni kezdett és szex lett belőle. Az a bajom, hogy hiába izgulok fel fizikailag, ha az agyam még arra vár, hogy kényeztessen nem szexuális értelemben is. Nyilván tök jól esik, mikor feláll neki rám és beindul. De ezt úgy érzem mintha maga a szex mint elgondoldolt cselekedet hozná meg a kedvét és nem az én testem érintése, mintha mindegy lenne ki fekszik ott, hiszen nem is szól hozzám közben, pedig olyan jól esne ha azt mondaná milyen gyönyörűek a melleim, vagy bármi, amit épp gondol. Régen mindig mondta.

2019. jan. 7. 10:54
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
2019. jan. 7. 13:33
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig, amiket eddig írtak.

Nekem az a véleményem, hogy te se nyújtod azt, mint az elején. Nem csabitod el úgy, nem flörtölsz vele, ilyesmi. Ebbe mindkét félnek energiát kell fektetnie.

Esetleg menjetek el egy rendes randira, amibe mindketten energiát fektettek.

Az is lehet, hogy q kapcsolat egyéb részeiben vannak problémák, például más téren fásult, emiatt ilyen az ágyban is . Az életének egyéb területein minden oké?

2019. jan. 7. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!