Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek a szüleimmel?
Figyelt kérdés
Egy ideje szombaton -buli után- felmegyünk a barátomhoz és ott alszom hajnalig, de szeretnék nála aludni reggelig.A szüleim fiatalosak,bulizósak és általába akárhova kérezek elengednek.4 hónapja vagyunk együtt a barátommal,szüleimmel tegezős viszonyba van. 17/L2010. jún. 28. 23:59
1/12 A kérdező kommentje:
úgy értem hogyan kérdezzek rá a dologra...amugy meg hagyjatok a bunkó válaszokkal...
2010. jún. 29. 00:02
2/12 anonim válasza:
nem értem mi a baj. anyu szeretnék reggelig a barátomnál maradni.
4/12 anonim válasza:
Bence légyszi szólj a szüleinek,hogy viszket a lányuknak:)
5/12 A kérdező kommentje:
kösz a normális válaszokat.....nincs egy normális ember aki tanácsot adna hogyan kezdjek neki a dolognak?????
2010. jún. 29. 00:07
7/12 anonim válasza:
Szerintem hozd fel a témát mondjuk egy családi vacsin.
Pl.: Nem bánnátok, ha ezúttal ott aludnék a barátomnál, és csak reggelig jönnék haza?
Aztán meg legyél nagyon rendes...mosogass el meg ilyenek. Az általában beválik (az én szüleimnél biztos:P)
8/12 anonim válasza:
Gondolom, azt nem sejtik, hogy ott alszol hajnalig, mert onnan már csak egy kis lépés lenne. szerintem arra kérj engedélyt első körben, hogy a srác had aludjon nálatok, abba könnyebben belemennek a "lányos szülők".
10/12 anonim válasza:
Szerintem egyszerüen egy családi ebéd vacsi vagy akármilyen körülmények között hol ott van a család vagyis te és a szüleid kérdezd meg őket ha megengednék,mond meg nekik hogy ugyebár elég rég óta együtt vagytok ismerik is a párodat semmi gond nem lehet ebböl.Biztos megengedik,ne parázz,csak aztán légy hálás;)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!