Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavarna ez titeket?
Figyelt kérdés
Illetve nem is az a kérdés, hogy zavarna-e mert nyilván. Egyetemre járok, mellette melózok és van hogy hétvégén kívül nincs szabadidőm, ha tanulni kell akkor még olyankor sem. Kibékülnétek vele, hogy nincs a párotoknak elég ideje rátok? Vagy hiába van ilyen komoly oka, akkor is kizáró ok?2019. jan. 6. 15:47
11/14 A kérdező kommentje:
Akkor most évekig legyek egyedül?:D Tényleg nem éri meg az egyetem:D Hát nem tudom. Igazából nekem sem lenne pofám ahhoz, hogy ne foglalkozzam a párommal, de más megoldás nincs. Vagy tényleg egyedül leszek addig.
2019. jan. 6. 18:37
12/14 anonim válasza:
Szintén egyetemista vagyok és nem, nem zavarna. Vannak ilyen ismerőseim, de megoldják és így is van elég nagy szociális életük. Tervezés kérdése plusz azért pl az akinek rugalmasabb az egyetem, nem dolgozik az az ember is rugalmasabb.
A vizsgaidőszak meg más, én se.voltam sehol már egy hónapja egy szilvesztert kivéve mert vizsgák vannak:D
13/14 A kérdező kommentje:
Akkor ez majd élesben eldől.:) Nekem is egy laza szilveszter volt és azóta semmi, legalább nem költök:D
2019. jan. 6. 19:36
14/14 anonim válasza:
Az én barátom hasonlóképp "van", de engem nem zavar - igaz, ő úgy oldja meg, hogy mivel messze lakunk egymástól, hétvégente átjön, tanulunk együtt, illetve a munka után tanul (teljes állásban van), így inkább vizsgaidőszakban van az, hogy nincs ideje rám (levelezős). De mivel ilyenkor nekem is ezernyi tanulnivalóm van, nincs akkora baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!