Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 év után szakított a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után szakított a párom, mondván már nem szeret. Teljesen ki vagyok bukva. Ugye teljesen el fogom felejteni? Mit tegyek? Frontinról nehéz leszokni?

Figyelt kérdés
Mennyi idő? Szerintetek van rá esély, hogy megbánja?
2010. jún. 28. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi 5 év után szakítottunk az exbarátnőmmel. A nyugtatót felejtsd el. Gondold végig: jobb lett volna, ha évek múlva teszi ezt, amikor már van gyerek meg lakás? Ugye hogy nem. Itt az ideje, hogy éld tovább az életed, van annak oka ha egy pár szétválik és általában mindkét fél hibás.

Ne úgy gondolj erre vissza mint valami tragédia és valaminek a vége, hanem mint valami egészen újnak a kezdete. Rengeteg szép emléketek volt együtt és rengeteg dolgot tanultatok egymástól.

Ideje felkeresni azokat a barátokat is akiket esetleg miatta elhanyagoltál, így sokkal több emlék fog visszahúzni az ő előtte lévő időszakhoz.

A szakítással rengeteg időd és energiád felszabadult, tehát kamatoztasd. Próbáld ki azokat a dolgokat, amiket szerettél volna, de nem volt rá időd, legyen az tánc, edzés, bármilyen sport vagy hobbi.

Járj szórakozni a barátaiddal, ismerj meg új embereket, de ne panaszkodj, ha nagyon muszály akkor inkább tartsatok egy csajos iszogatós estét amikor az összes bánatodat kiöntöd, kibőgöd maga és utána már csak a szép emlékekre koncentrálsz és a saját életedre.

Ha egyedül nem vagy boldog mástól sem várhatod el hogy azzá tegyen. Kösd le minél több energiádat hasznosan, és gondolkodj pozitívan, esetleg olvasgass a pozitív gondolkodásról, mert tényleg megváltoztatja az ember életét. Az vagy aminek hiszed magad.

Arra ne is gondolj, hogy hirtelen betoppan, hogy nem tud nélküled élni és hogy bocsáss meg neki. Már mondtam, oka van hogy vége lett és ez az ok meg is fog maradni.

Ha rendbe rakod az elméded/életed sokkal több esélyed van, hogy visszajön vagy mást találj.

25/F

2010. jún. 28. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
nagyon nehéz leszokni a frontinról...ne szokj rá...annyit egy aranyf.aszú fiú sem ér, hogy ilyen idegnyugtatókkal mérgezd magad....
2010. jún. 28. 23:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát rajtam nem segített, mikor végiggondoltam, hogy mit kaptam tőle meg milyen szép emlékeink voltak... sőt. Csak rontott. Szóval ne is gondolj ilyenekre.

Közhely, de az idő mindent megold. Én velem két hónapja, szakított, másfél évig voltunk együtt és lelki társam volt igazán az a csaj. Aztán meggondolta magát ebben a lelkitárs dologban úgytűnik. :D

Megbánni nem tudom, hogy van-e esély. Ez nagyon sok mindentől függ. Volt-e vita, veszekedés. Mióta nem szerlmes már meg stb...

A lényeg, hogy ne birizgáld, meg ne keresd. Nehéz, de én itt rontottam el mégjobban. Pedig ilyenkor még van esély a visszajövetelre. De ne éld bele magad. Hagyd menni.

Bár én úgy vagyok vele, hogy aki velem szakít (esélyt sem adva) és visszajönne, utána megbánná hogy megszületett, mert kétszeresen kapná vissza. :) Szerencséjük, hogy nem jönnek csőstül. :D

2010. jún. 28. 23:47
 14/15 anonim ***** válasza:
mivel az elsö szerelmed lesz, szerintem teljessen nem fogod elfelejteni. legalább is nálam az van, hogy akit szerettem arra még mindig emlékszem. szóval szerintem teljessen nem fogod elfelejteni. de majd jön egy másik fiú az életedbe, akit szeretni fogsz és majd az ex-ed el felejted, vagyis nem fogsz rá gondolni. hidd el. nekem is ez van. 3hétig tartott az utolsó kapcsim, kevés, rövid volt, de nagyon szerettem. úgy mint még soha senkit. és most vége. ö szakitott. vissza is akart jönni hozzám 2x, de nem hittem hogy szeret. szerintem más okból akart vissza jönni. és azóta próbálok szerelmes lenni de nem megy. nem merek már senkiben se bizni/senkinek se hinni. és nehéz kijönni ebböl a depis helyzetböl. de fel a fejjel. nekem is ezt mondták. és menni fog. csak nézz elöre. van egy versem amit szivessen beillesztek neked, ez megmond mindent: "Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk."
2010. jún. 28. 23:47
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. jún. 29. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!