Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legdurvább sértés amit egy ember kaphat a párjától?
Itt meglepően sokan szinonímaként tekintenek a vicc és a sertés fogalmàra!!
Én azon is csak nevettem volna hogy fabatkàt érek,ez egy szóvicc... meg azon is hogy kisdisznó 48kg-san...az órabéres is tök jól reagálta le, hogy nem húzza a drága idejét...stb.!:D Nem semmi nők vannak miket komolyan vesznek és megsértődnek! Ráadásul felhozzàk itt legdurvább sértésként!:D
Ja szerintem az sem sértő ha valaki őszinte és bevallja, hogy nem szeret. Mit kell ezen megsértődni, örülni kell az igazságnak.
"Már megint egy szar nőt fogtam ki"
"K.rva anyád"
"Lusta dög"
"Balf@sz"
"K.rva"
"Hagyjál már"
"Nem is enyém a gyerek"
"Szinleled hogy beteg vagy"
"Elveszem a gyereket tőled amint megszületik"
"Nem vagy anyának való"
"Teher vagy"
És egyéb fincsiségek. Ezek a finomabb aranykopesek drága páromtól, aki alá én pakoltam igényes, modern kialakitasu lakást, kompletten berendezve, a lehető legtöbb extra, és persze az érkező babára felkeszulve anyagilag 20 évesen. 16 hetes kismama vagyok de amióta nem dolgozok (1 hónapja) az elmúlt két évem kőkemény munkája úgy landolt a kukaba ahogy illik neki köszönhetően :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!