Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes benne maradni egy olyan kapcsolatban, ahol tudom, hogy szeret engem, viszont annyira soha nem fog szeretni, mint az előző párját?
Igazság szerint ezért nem keresek senki mást az életembe. Nekem is volt valakim, igaz már 4 éve kilépett az életemből, de őt sosem tudtam normálisan lezárni magamban.
Persze nem keresem, soha az életben nem fogadnám az életembe újra be, de ez miatt örök boldogtalanságra ítélem magamat. Miért? Mert a szívem mélyén mindig őt fogom szeretni, akár is mi lett velünk.
Volt valakim 9 hónapig. Jól éreztem magam vele, úgy éreztem szerettem. De mikor vége lett? Ürességet éreztem, illetve a régi kezdett el hiányozni, és nem az akivel voltam. Szerintem ez tisztességtelen lenne bárkivel is szemben.
Hát ez nagy gond :/
Én szerencsére "csak" 1.5 évet töltöttem egy ilyen kapcsolatban. A tudat, hogy "örökké második" lehetek max igencsak megmérgezi a tudatot. Éreztem is, hogy sose szeret úgy, ahogy az egy jó kapcsolatban kéne.
Azóta van másik párom, na nála nulla ilyen kétely van, egyértelműen érezteti, hogy nagyon szeret (kölcsönös) és első helyen vagyok az életében.
Neked kell ezt átgondolnod. Ha hasonlóan érzel te is, mint én, lehet meg kéne fontolnod a szakítást.
30N
Szerintem gázos alak lehet, az a típus, aki szeret síránkozni a múlton és sajnáltatni magát.
Sose értettem, hogy tud valami megszállottan kajtatni az exe után. Nem hiába ex, nem ok nélkül lehetett vége....
Ha ő ennyit nem képes felfogni....
Ez elég nagy gáz. Ezek szerint te mindig csak a "B verzió" leszel. Én nem tudnék így együtt lenni valakivel. Szerintem keresned kéne olyat akinél te vagy az első, nem pedig a "vésztartalék".
Folyamatosan az lebeg feletted hogy ha az ex vissza akarná kapni, vissza is kapná.
Addig lépj míg nincs gyereketek.
nem erdemes de ezt te is tudod.
Vagy te reagalod tul, vagy ha igaz es tenyleg ugy van ahogy irtad h az elso neki a.number one akkor hagyd a faxxba, zard le magadban majd engedd el .Ha nem.szenvedni fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!