Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háttérben a haláleset: meddig lehet a szexhiány bírni?
Figyelt kérdés
4 éves kapcsolatról van szó, az utóbbi félévben egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt szex. Azt tudni kell, hogy barátnőm tavasszal vesztette el az édesanyját. Azóta gyakorlatilag nincs szex, csak összebújás. Soha nem hoztam fel neki, de félek, hogy ez így tönkre fog menni előbb utóbb.
Akinek volt már ebben része, mit tud tanácsolni? Mennyire normális, hogy nem szexel az eset után hónapokkal?
2019. jan. 3. 11:05
41/43 anonim válasza:
#38:
Gondolom azt azért tudod, hogy a frontin családgyilkos?
42/43 A kérdező kommentje:
Mit értesz ezalatt?
2019. jan. 7. 08:18
43/43 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatóját ennek a gyógyszernek, egyébként nekem szedte családtagom, tehát onnan is ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!