Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Háttérben a haláleset: meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háttérben a haláleset: meddig lehet a szexhiány bírni?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatról van szó, az utóbbi félévben egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt szex. Azt tudni kell, hogy barátnőm tavasszal vesztette el az édesanyját. Azóta gyakorlatilag nincs szex, csak összebújás. Soha nem hoztam fel neki, de félek, hogy ez így tönkre fog menni előbb utóbb.

Akinek volt már ebben része, mit tud tanácsolni? Mennyire normális, hogy nem szexel az eset után hónapokkal?

2019. jan. 3. 11:05
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
2%
11:16 Igazad van! Nem kell zsarolni. Ott kell hagyni.
2019. jan. 3. 13:09
 22/43 anonim ***** válasza:
25%

Édesanyám 17, édesapám 20 évesen vesztettem el. 18 évesen ismerkedtem meg az első barátnőmmel. Volt kamaty, ahogy azt kell.

32/f

2019. jan. 3. 13:35
 23/43 anonim ***** válasza:
35%
4 es : látom te csak végletekben tudsz gondolkozni. Ülj le egyes...
2019. jan. 3. 13:49
 24/43 anonim ***** válasza:
94%
Ne a szexre élezd ki a dolgot, hanem arra, hogy ideje lenne segítséget kérnie, hogy fel tudja dolgozni a gyászt, és folytatni tudja az életét, mert az édesanyja se szeretné azt, hogy egész életében őt gyászolja.
2019. jan. 3. 13:50
 25/43 anonim ***** válasza:
40%
Arra nem gondoltál, hogy a barátnőd esetleg depressziós, és pszichológusra lenne szüksége? Ja, nem, egyedül az számít, hogy neked naponta recskáznod kell, micsoda szörnyűség!
2019. jan. 3. 14:04
 26/43 anonim ***** válasza:
2%

Lépj le amíg tudsz. Én benne maradtam egy hasonló kapcsolatban, én 17 év szexmentességnél tartok. Az eredeti személyiségem már régen megszűnt, gyűlölöm ha valakinek bármi is jó, nem járok társaságba, taszít minden ami emberi. Reggeltől estig csak egy dolog körül járnak a gondolataim, elveszítettem már a munkahelyem, nem tartok semmilyen ünnepet, alig beszélek. Nos, ilyen akarsz lenni te is?

Ha rám hallgatsz még a mai napon otthagyod! Zsarolás? Ember, ez a te életed! Én beáldoztam a feleségem miatt, a büdös nagy semmiért, sőt!

2019. jan. 3. 14:31
 27/43 anonim ***** válasza:
2%
Hagyd ott!
2019. jan. 3. 14:32
 28/43 anonim ***** válasza:
96%
26-os, bocs, de ez a te hülyeséged. Hogy lett 17 év belőle? Mindig, mindig türelmes voltál, és szépen kitolódott 17 évre?
2019. jan. 3. 14:47
 29/43 A kérdező kommentje:
Nagyon megoszlanak a vélemények.
2019. jan. 3. 14:55
 30/43 anonim ***** válasza:
73%

Elvesztette az edesanyjat,ugy ahogy sokan mar

koztuk en is🥺

Megse roskadtam magamba hanem talpra alltam...

Nekem is ferjem volt.Megse vontam meg az intimitast a ferjemtol

mintha ot buntetnem.

Elvesztettem edanyam,a ferjem maradt csak nekem.

Mar csak ra szamithattam es nem akartam h o szivjon meg mindent.

Mellettem volt mindig.

Es amikor osszebujtunk amikor osszeolvadtunk

ereztem h nem vagyok egyedul.

Anyukam sose feledem de nem all meg az elet

a kapcsolataim ugyanugy apolnom kell

anyukam sem akarta volna ha mindenkit elzarkoztatok magamtol

2019. jan. 3. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!