Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háttérben a haláleset: meddig lehet a szexhiány bírni?
4 éves kapcsolatról van szó, az utóbbi félévben egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt szex. Azt tudni kell, hogy barátnőm tavasszal vesztette el az édesanyját. Azóta gyakorlatilag nincs szex, csak összebújás. Soha nem hoztam fel neki, de félek, hogy ez így tönkre fog menni előbb utóbb.
Akinek volt már ebben része, mit tud tanácsolni? Mennyire normális, hogy nem szexel az eset után hónapokkal?
Édesanyám 17, édesapám 20 évesen vesztettem el. 18 évesen ismerkedtem meg az első barátnőmmel. Volt kamaty, ahogy azt kell.
32/f
Lépj le amíg tudsz. Én benne maradtam egy hasonló kapcsolatban, én 17 év szexmentességnél tartok. Az eredeti személyiségem már régen megszűnt, gyűlölöm ha valakinek bármi is jó, nem járok társaságba, taszít minden ami emberi. Reggeltől estig csak egy dolog körül járnak a gondolataim, elveszítettem már a munkahelyem, nem tartok semmilyen ünnepet, alig beszélek. Nos, ilyen akarsz lenni te is?
Ha rám hallgatsz még a mai napon otthagyod! Zsarolás? Ember, ez a te életed! Én beáldoztam a feleségem miatt, a büdös nagy semmiért, sőt!
Elvesztette az edesanyjat,ugy ahogy sokan mar
koztuk en is🥺
Megse roskadtam magamba hanem talpra alltam...
Nekem is ferjem volt.Megse vontam meg az intimitast a ferjemtol
mintha ot buntetnem.
Elvesztettem edanyam,a ferjem maradt csak nekem.
Mar csak ra szamithattam es nem akartam h o szivjon meg mindent.
Mellettem volt mindig.
Es amikor osszebujtunk amikor osszeolvadtunk
ereztem h nem vagyok egyedul.
Anyukam sose feledem de nem all meg az elet
a kapcsolataim ugyanugy apolnom kell
anyukam sem akarta volna ha mindenkit elzarkoztatok magamtol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!