Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kocsi egy kötelező minimum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kocsi egy kötelező minimum ahhoz, hogy legyen valakinek barátnője?

Figyelt kérdés

2019. jan. 2. 19:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ez nőfüggő. Az a csaj, akit egész életében hurcolásztak mindenhová kocsival az nem fog a kedvedért buszozni, sem vonatozni. Nála kizáró ok lesz az autó hiánya.

Az a csaj, akinek meg nem volt ez meg az életében, az nem akad fenn rajta, hogy neked sincs.

Nekem van jogsim, de nincs autóm. A városban ott a tömegközlekedés, legalább tudok olvasni, ameddig más vezet. Ráadásul a bérletem ingyen van, az autó minimum havi 50 ezer kiadás.

Városon kívül néha kényelmetlen, hogy várni kell a

buszindulásra, de annyira nem vészes.

Ha meg sürgősen autó kell, azt az évi pár alkalmat kifizetem a taxisnak.

Viszont vidéken kell az autó, a vidék élhetetlen autó nélkül. Egy jót kirándulni sem tudsz.

2019. febr. 28. 11:00
 22/24 anonim ***** válasza:

Vannak pasik,akik nem vezetnek és mégis van nőjük,akkor ez alapjában hibás feltételezés,nem?

Pl itt vagyok én.

2019. febr. 28. 18:29
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem. Nekünk sincs( se kocsi se jogsi egyikünknek se), mégis együtt vagyunk. Még csak nem is a fővàrosban élünk hàla égnek, de az àllomàsra kivisz a làbunk onnan meg a vonat. Bpre. Aztàn kb bàrhova a bkv. Nem derogàl hasznàlni. Akinek igen az vegyen magànak kocsit.
2019. márc. 1. 15:32
 24/24 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de sosem jutott eszembe ismerkedésnél sem, és később sem. 2 párom volt eddig, egyiknek sem volt saját autója, nyilván szerettek volna és gyűjtöttek rá, de tudom, hogy ez egy hosszabb folyamat így sosem néztem le őket ezért. A személy fontos, nem a vagyon.
2019. máj. 22. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!