Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 éve vagyunk együtt, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve vagyunk együtt, nem lenne problémánk, csak egy, ami viszont óriási. Ő sajnos alkoholista. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Az apja is az, az Anyja 30 éve szenved ezzel a házassagukban. Nem akarok ilyen sorsot, párom sem tud mértékét és rendszeresen iszik. Minden buli alkalmával ő a legrészegebb, mindig kiüti magát. Nem egyszer kellett mennem érte, mert magáról nem tudott. Utána persze semmire nem emlékszik. Flörtölget, kibeszél ilyenkor engem is. Csak egy dolog miatt nem tudom elhagyni. Mert féltem. Eddig én vigyáztam rá, ki fog ezután? Nem tud magára vigyázni. A másik probléma, hogy ha ez nem lenne tökeletes lenne a kapcsolat, tehat egyébként szeretem. Eddig nem köt össze minket semmi, csak eljegyzés volt és együtt élünk, még lehetne lépni. De nehéz. Mi lesz vele nélkülem? Tudom, hogy el kellene hagynom, de ha nem figyelek rá, ki fog? Az Anyja már lemondott róla. És sajnálom mert okos, intelligens, helyes 30 éves férfiról van szó, nem kellene, hogy így tegye tönkre az életét. Annak örülnék, ha utánam találna egy nőt, aki miatt változik, mellettem is tudott eleinte, de én már nem tudok rá hatni. Csak ne legyen magában. Nehéz. (29 nő)
2019. jan. 1. 19:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha éppen ebben a pillanatban is az ereje 100%-ával azon dolgozna, hogy legyőzze az alkoholizmust, úgy értve, hogy konkrét terv alapján konkrét lépéseket tesz, akkor azt mondanám, hogy támogasd és segíts neki legyőzni.

De ha nem ez a helyzet, akkor szerintem is addig lépj, amiíg tudsz. Ne áldozd fel az életedet azért, mert sajnálod őt.

2019. jan. 2. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Látom már több mint öt éves ez a bejegyzés,csak annyit füznék hozzá remélem leléptél mert tönkre tesz téged is és a leendő gyerekeket is,ha nem agrasszív még akkor is! Ha valaki nem látja be,hogy alkoholista azzal a legjobb orvos gárda sem tud mit kezdeni! Úgy hogy remélem már mással vagy!
jún. 7. 05:23
 13/13 anonim válasza:
Szia! Azóta mi történt ?
okt. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!