Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha vallásos?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Három hónapja vagyok együtt egy lánnyal, aki nagyon vallásos és azt mondja, hogy nála házasságig nem lehet szex (pedig mondta, hogy vágyik rá), de egyszer már lefeküdt egy fiúval.

Beszéltünk már a dologról és el is jutottunk az ujjazásig, valamint megengedte, hogy kb fél óráig orálisan kényeztessem őt. Felajánlottam neki, hogy viszonzatlanul teszem, de mégis majdnem eljutottunk addig, hogy ő is csinálta volna nekem, de amikor meglátta azt mondta, hogy erre ő még nem áll készen.

Utána amikor beszéltünk azt mondta, hogy amit tettünk az bűn és ezt meg kell gyónnia. Nem akarom, hogy miattam kelljen emiatt gyónnia és rosszul érezze magát.

Nekem ő lenne az első a szex terén.Én is vallásos vagyok, de ennyire azért nem és én szeretném a dolgot, de nem tudom hogyan közeledjek, nem akarom elveszíteni őt.

Előre is köszönöm!

21/F

2019. jan. 1. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt te tudod meg érzed hogy mennyi fér bele neked. Sztem nem ribi csak elcsábult és inkább szakított vele plusz a szülők is beleavatkozhattak.
2019. jan. 3. 03:27
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Győzd meg arról, hogy a Sátán cukibb!
2019. jan. 3. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Alapphelyzet: A lány nem akar lefeküdni a fiúval akár vallási okból, akár egyszerűen az ő érzései szerint a kapcsolat még nem tart ott, hogy erre sor kerüljön.

A fiú szerint viszont már rég eljött az ideje a teljes szexuális kapcsolatnak, nem is érti, miért kellene várni.

Miért az lenne az egyértelmű megoldás, hogy ha a lány igazán szereti a fiút, akkor átlép a fenntartásain, és lefekszik vele?

Miért nem a fiú tartóztatja meg magát, és alkalmazkodik a lányhoz? Ha igazán szereti?

És ha bármelyikük azt mondja, hogy ebben a témában nem képes/hajlandó kompromisszumra, miért nem válnak szét egyszerűen? Hiszen nyilvánvaló, hogy nem illenek össze. A lány keressen egy önmegtartóztatóbb fiatalembert, a fiú pedig egy könnyebben kapható hölgyet. Nem kell ezért egymásra kígyót, békát kiabálni.

2019. jan. 3. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!