Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban kötelező a szerelem?
Bizonyára hülye kérdés. Együtt vagyok egy férfival. Minden szép, jól bánik velem. De én nem vagyok szerelmes belé. Sőt azt hiszem egy másik férfiba igen, de őt rég láttam. Persze a barátom erről nem tud. Próbálom megjátszani hogy szeretem. Úgy is viszonyolok hozzá. Nem csalom meg, próbálok jó barátnő lenni. Nem akarok egyedül lenni, ő pedig viszonylag jó party. (Persze elsősorban nem ezért vagyok vele) Azon kìvül, hogy egy másik férfiba vagyok szerelmes és a barátom csak barátilag szeretem ez egy igazi kapcsolat. Ez ìgy nagyon szörnyen hangzik?
21/L
Az ember nem tudja megjátszani magát éveken át. Így előbb-utóbb észre fogja venni, hogy részedről nem szerelem.
Én azt javaslom, ne rabold se a saját, se más idejét. Elmennek így évek, és egyszer csak ott álltok 30egynéhány évesen, és kapkodtok majd a párkereséssel....stb...stb...
Igen, számomra szörnyen hangzanak ezek: "próbálok jó barátnő lenni", "viszonylag jó party"
Ez minden, csak nem szereteten alapuló kapcsolat. Nem kötelező a szerelem, de nálad még az alapvető érzelmek sincsenek meg az irányában, csak úgy elviseled, hogy jól bánik veled.
A szerelem úgyis elmúlik max 2-3 év alatt. Utána már csak magatokra számíthattok.
Ha nincs rózsaszín ködös állapot, akkor már első pillanattól tisztán láthatsz, és nem csalódhatsz a párodban, míg egy szerelem elmúltával hirtelen észreveszed, hogy a párod egy undormány, tele hibával (jobb esetben nem), csak ezt a szerelem miatt nem láttad eddig.
Viszont a szerelem pedig egy nagyon intenzív és erős érzés, amit nem hagynék ki. Legalább egyszer az életben kell. De ha volál már szerelmes, megélted legalább egyszer, akkor szerintem nyugodtan kihagyhatod a kapcsolatból.
Nekem volt egy barátnőm, akibe nem voltam szerelmes, de nagyon szerettem és jól éreztem magam vele a kapcsolatunkban :) simán el bírtam képzelni vele az életemet és nem hiányzott volna más nő az életemből!
Szerintem nem mindig az érzelmekre kell hallgatni, mert azok változnak, én inkább iránymutatásnak fogom fel őket. Az viszont fontos, hogy ne más férfihez vonzódj ha kapcsolatban vagy :o Ez így elég szörnyen hangzik! Kezdj el több szeretetet táplálni a barátod felé és ő viszonozni fogja, a másik férfival pedig ne foglalkozz! Az a szerelem, amit nem táplálnak idővel kimúlik, a barátod felé pedig felgerjedhet, még ha most nem is úgy érzed!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!