Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A baràtnőm egy büszke, beképzelt, depressziós làny akinek ha nem úgy tesznek ahogy neki jó akkor idegbeteg. Mindem embert utàl aki nem az ő kedvében tesz. Àllandoan aludna, lusta és nem komunikatív személy. Nincsenek baràtai szó szoros értelmében 0 baràtai szàma. Nem jàr el sehová, nem szereti a tàrsasàgot. Engem pórázon ugràltat! Ha màr nem azt teszem ami neki tetszik akkor jelzi, hogy haragszik ràm. Nem szól hozzám, kerüli a tàrsasàgom és duzzog. Nem jàrhatok el sehova, nem lehetnek baràtaim mert szerinte mind idióta. Àllandóan ha nem jàrok a kedvében akkor nem szól hozzám óràkig. Nem tiltja, hogy ne tegyem azt amit szeretnék, de a duzzogással jelzi, hogy most olyat tettem ami neki nem tetszik. Nincs életcél ami motivàlnà... Velem se oszt meg semmit csak sodródik az àrràl. Hogy szakítsak vele? Ezt màr nem bírom.

2018. dec. 30. 22:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sajnàlom :("tényleg mindent megtettem... De neki ez is kevés. Nem akarok rabszolga lenni. Elég volt belőle....
2018. dec. 30. 23:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen őszintén mond el neki mi miatt szeretnéd ha vége lenne. Minden embernek szüksége van más ingerekre emberektől nem lehetsz kalitka a mert valaki más ezt várja el tőled majd egy életen át. Jobb véget vetni megha fájdalmas is lesz mint vele együtt sodrodni az árral... Idővel ő is rá fog dobbeni nélküled hogy nem azon az úton jár ami építő hanem azon ami romboló...Remelem sikerrel jársz drukkolok.
2018. dec. 30. 23:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz döntés lesz, de nincs kiút. Sajnálom, de tényleg tiszta szívből sajnàlom, de ennek itt az ideje, hogy vége legyen. Most is sír mert kimentem 2 óràra... Beteg lelkileg. Én 2év alatt nem tudtam megvàltoztattni.
2018. dec. 30. 23:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kell ám újra kiírnod..elég gáz, ha nem tudsz szakítani. Keress másik munkát oszt cső.
2018. dec. 30. 23:40
 15/16 anonim ***** válasza:

az nem segítene, hogy ha jól megdugnád?

amúgy kamukérdés

2018. dec. 30. 23:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kamu. Hónapok óta írogatja ki a phasz kérdéseit...
2019. jan. 1. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!