Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod nem lenne hahjlandó megszakítani a kapcsolatot a barátaival?
Ha már többször felszólítottad, hogy szakítsa meg a kapcsolatot az ellenkező nemű barátaival, mert téged ez zavar, de semmi változás?
Ha már arra is vetemedtél, hogy megfenyegesd, lecseréled a jelszót a telefonján, és az életben nem oldja fel, vag letörlöd az összes kommunikációs alkalmazását, de az sem hatja meg.
Többszöri felszólítás ellenére sem hajlandó megszakítani a kapcsolatot, sem arra, hogy fogja és törölje a számukat, miközben nézed.
Mihez kezdenél?
(nem provokatív, nem kamu, ennek vagyok elszenvedője sajnos épp)
Ès te melyik elszenvedője vagy, a fenyegetőző?
Azt gondolom, hogy ilyet nem lehet követelni senkitől. Meg lehet beszèlni, hogy ez mièrt zavar, mennyire mèlyek ezek a barátságokstb, de ez a fenyegetőzès nagyon gáz.
Kérdező te beteg vagy. Szakember már látott? Új év alkalmából erősen ajánlom hogy latogasd meg. Nem vicc. Nem tilthatsz el senkit senkitől nem vagy te az uristen. Mi az hogy a saját tulajdonahoz nyulsz a telefonjahoz amihez neked semmi közöd? Nem a főnöke vagy hogy utasitgasd meg felszólítsd bármire is
Komolyan szegeny párod egy diktátorral él együtt egy koncentrációs táborban.
Nem kamu sajnos.
Nem én csináltam vele, hanem ő velem.
Én azt nem értem, miért nem lehet egy kérdést úgy feltenni, hogy érthető legyen. Én nem értem ki kicsoda, ki a nő-férfi, mennyire komoly a probléma a barátokkal. Arról van e szó, hogy a másik oldal egy bolond idegbeteg vagy tényleg nem lehet már bízni a kérdezőben mert mindig mindenki fontosabb mint a párja aki szeretné ezt rendbe tenni de elkeseredésében már hulyesegeket csinál.
Esetleg hozz egy kis fényt a történetbe ha már ide folyamodsz segítségért. Vagy csak a fél infók alapján döntsünk a te javadra mert az úgy jobb neked?
Esetleg pár példa stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!