Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod nem lenne hahjlandó megszakítani a kapcsolatot a barátaival?
Ha már többször felszólítottad, hogy szakítsa meg a kapcsolatot az ellenkező nemű barátaival, mert téged ez zavar, de semmi változás?
Ha már arra is vetemedtél, hogy megfenyegesd, lecseréled a jelszót a telefonján, és az életben nem oldja fel, vag letörlöd az összes kommunikációs alkalmazását, de az sem hatja meg.
Többszöri felszólítás ellenére sem hajlandó megszakítani a kapcsolatot, sem arra, hogy fogja és törölje a számukat, miközben nézed.
Mihez kezdenél?
(nem provokatív, nem kamu, ennek vagyok elszenvedője sajnos épp)
Mit értesz ellenkező nemű barátaival?Neked ellenkező, tehát pasik, vagy Neki ellenkező, tehát nők?
Ha nők megértem, ha pasik, már kevésbé, kivéve akkor, ha rossz irányba viszik a párodat, vagy több időt tölt Velük mint Veled.
Ha csak azért vagy ilyen felháborodott, lázadó,hogy ne legyen Rajtad kívül senki az életében, nem értelek meg.
Okot is írj szerintem a miértre.
Hát én dobnám azt, aki ilyenre két meg és fenyegetőzik.
Szerintem te is dobd, mert nem tudsz bízni benne, de utána nehogy keress mást, amíg nem tetted önmagad rendbe.
Milyen barátok ezek és mit takar a velük való kapcsolat tartás ? Flörtölnek vagy mi van ? Ki kéne rendesen fejteni, mert önmagában a barátokkal való kapcsolattartás a jó ízlés határain belül nem kéne, hogy probléma legyen.
32/f
Azért "egy kis románc" esetén mellékes a másik, a románcot leszámítva, ezt is vegyük figyelembe.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!