Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok! Hogy csináljam?
Dobd ki a labancot, keress új munkát.
32/f
Szereted?Hááát, érdekes, nekem nem ez jön le abból amit leírtál.
Szerintem szakíts Vele, de ha annyira kenyérkérdés, keress előbb másik munkát.
De miért függ Tőle ennyire a munkád?
Mást nem tudsz tenni csak szakítani. Ez a nő nem fog változni. Régen rossz ha egy kapcsolatban valaki szolga vagy papucs(legyen az férfi nő, én az e egyenrangú kaocsolatban hiszek ) . Azt nem is nevezném kapcsolatnak. Plusz a barátnődet elküldeném szakemberhez hátha tud segíteni a kissebbsegi szorongó én központú nárcisztikus komplexusan
Keress egy norlamis értelmes barátnőt aki nem szenved a saját mentális betegsegeiben.
Mondd meg neki hogy miért szakitasz és ne hidd el neki ha azt mondja változni fog mert nem fog max 2 hétig birja aztán megint minden kezdődik elölről
Ne tedd tönkre az eleted egy ilyen hülye no miatt
Én a helyedben már reg ki dobtam volna
N24
Ez a helyzet azt tanítja, hogy ki mersze-e lépni a komfortzónádból, felvállalva ezzel a személyes érdekképviseletedet, vagy félelemből benne maradsz egy számodra és a lány számára is előnytelen helyzetben.Ugyanis nyilvánvalóan nem érzed jól magad vele, tehát nem tudsz neki te sem szeretetet adni, és nyilvánvalóan te sem tudod megélni a szeretettség, csak a birtoklás érzését.
Tehát ez az élethelyzet a bátorságról és önbecsülésről szól.
Döntened neked kell.
Attól hogy szereted még nem vagy papucs. Ez általános tévhit.
De ja, dobd a francba.
Dugd meg jól utoljára és hagyd ott, ismertem egy cseh not pont ilyen volt, hogy komunikaltok?
Angolul?
Milyen Orszagban vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!