Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál? Fontos
alapbol anyukának semmi köze a gyereke kapcsolatához.
anyám akarna rábeszélni az exemre... ez nem olyan dolog, h anci nem tud mellettem mást elképzelni.
a srác nem tudja, h mit akar. elöbb-utobb kitalálja.
3 hónap tényleg kevés.
ha a barátnőmbe nagyon szerelmes lennék és ha nagyon féltékeny lenne, én direkt ugy csinálnám h semmi oka ne legyen a féltékenykedésre:) és akkor se szakítanék vele ha az marad mert akkor legalább tudom, hogy szeret és félt :) ha már nagyon irritáló lenne maximum tartanék vele 1-2 hetes szünetet, de ha tényleg szeretem nem szakítanék vele.:) erről ennyi a véleményem
Hát melyik vagy te? A csaj a pasi v az anya??
Ha anya: Hagyd békén őket, semmi közöd hozzá.
Ha pasi: szerintem érdemes lenne megpróbálni mégegyszer a dolgot a csajjal.
Ha csaj: mért nem lépsz te ha bejön? ha ennyit foglalkozol a dologgal biztos bejön :p
Ha vki más: Te is szállj le róluk, ha a pasi haverja v tesója vagy esetleg megpróbálhatsz neki tanácsokat adni h mit hogy kéne, de ne mássz rá és ne szekáld ha vmit nem úgy csinál ahogy mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!