Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál? FONTOS
Múltkor volt a TV-ben egy 14 éves csajszi aki csak azért mert még nagyon fiatal baromi drágán "dolgozhatott". Az 5000 még a leélt agyonhasznált 50 éves k*rváknál is alasony összeg, szóval bőven feltornázhatod 15/fél óra körülre.
Persze nem bíztatlak mert 18 éven aluli vagy, és mint olyan még gyerek. Arról nem is beszélve, hogy inkább dolgozz valamit...
Nagyon sajnálom, hogy erre kényszerülsz! Biztos nincs más lehetőséged? Amúgy simán megérsz ennyit, én támogatnálak!
Melyik megyében vagy?
Nekem nem. Mert nem költenék ilyenre, még akkor sem, ha még nem voltam lánnyal. Inkább várok és próbálok ismerkedni. Másik meg nem is ismerlek és nem tudom, hogy nézel ki. Mire kell a pénz ennyire 16 évesen, hogy ezt a módját választod a pénz szerzésnek. Diák munkát is vállalhatnál nem? Nagymamád gondolom nem tudjam? Mindenesetre én nem ítéllek el egy kicsit se, se így se úgy ha az ismerősöm lennél. De ahogy a többiek írtál, nyugodtan kérhetsz 10-15 ezret is és igen hivatkozhatsz arra, hogy kis korú vagy és amúgy is vannak akik ennyiért "dolgoznak".
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!