Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én reagálom túl és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én reagálom túl és vagyok túl érzékeny vagy jogosan egyik rosszul?

Figyelt kérdés

A férjem elvárja a jó kajákat. Ez eddig oké. De ő elvárja, hogy minde napra feiss kaját csináljak. Ma csináltam neki rántott gombát és gondoltam tálalom hozzá neki a szerdai burgonyapürét. Erre elkezdte mondani, hogy az már rossz és nem fogja azt megenni. Kérdeztem, hogy csináljak akkor frissen. Erre mondja, hogy már unja azt stb stb.

Efajta viselkedést nem egyszer csinált már. Én nem tudom, hogy a többi nő hogy van vele, de én néha szívesen egyszerűsítenék a főzésem. Meg ugye a párom elvárja, hogy több összetevős legyen az étel. Hús, kétféle körettel mondjuk. Hétvégén meg persze még leves.

Én nekem nincs és nem is lesz kedvem minden áldott napra valami frisset csinálni.

Most emiatt én vagyok a szar???

Neki szinte csak az a lényeg, hogy milyen kaja van. Az hogy sminkelem-e magam vagy mit húzok neki mindegy. Ez furcsa nekem, mert úgy érzem, megszűnök mellette nő lenni, csak magam miatt adok a külsőmre. Ez demotiváló nekem.

Szerintetek? Mi a véleményetek erről a helyzetről?

30/N

2018. dec. 28. 17:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Nem lehettek már ennyire egoistàk, hogy ennyit nem lehet egy férj kedvére megtenni..."

Mert az említett férj mit tesz meg a felesége kedvére?

Egész véletlen nem az az egoista, aki cselédként kezeli a partnerét?

2018. dec. 28. 23:47
 22/24 anonim ***** válasza:

A párom mellett én is átmentem cselédbe,szinte a konyhában beszelgettunk csak annyit kellett ott lennem, hiába a megfelelés, szenvedély az ágyban, stb, akkor is csak sz.rnak nézett, pedig a zokniját is vasaltam már, stb

Lelépett es engem saraz

2018. dec. 30. 13:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Minél jobban meg akar felelni a nő annál kevésbé kell, mégis elvárják es megszabják mit hogy csinálj, hogy belekothessenek abba is ha már belegebetsz.
2018. dec. 30. 13:15
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem azzal csak van baj,hogy elvárja a friss kaját,hanem,hogy nem kezeli nőként.Az én pasim is azt mondta a kapcsolat elején,hogy szereti ha főzök neki.Kétszer előfordult, hogy bele sem kóstolt a kajába,ment a szemétbe,azóta nem főzök.Csak közösen főzünk vasárnaponként,amit aznap meg is eszünk.Ezt letudtuk.Viszont engem is nagyon zavar,hogy soha nem megyünk sehova,magamnak sminkelek,öltözködök,észre sem veszi.Ha megkérdezem,hogy van-e ötlete,hogy mit csináljunk szabadnap,a vàlasz az,hogy töltött káposztát.Ez volt az exemmel is,körülöttünk is mindenki îgy él,kezdem azt hinni,hogy álomvilágban élek,hogy azt hittem a kapcsolat nem kajálásról szól.
2018. dec. 30. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!