Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én reagálom túl és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én reagálom túl és vagyok túl érzékeny vagy jogosan egyik rosszul?

Figyelt kérdés

A férjem elvárja a jó kajákat. Ez eddig oké. De ő elvárja, hogy minde napra feiss kaját csináljak. Ma csináltam neki rántott gombát és gondoltam tálalom hozzá neki a szerdai burgonyapürét. Erre elkezdte mondani, hogy az már rossz és nem fogja azt megenni. Kérdeztem, hogy csináljak akkor frissen. Erre mondja, hogy már unja azt stb stb.

Efajta viselkedést nem egyszer csinált már. Én nem tudom, hogy a többi nő hogy van vele, de én néha szívesen egyszerűsítenék a főzésem. Meg ugye a párom elvárja, hogy több összetevős legyen az étel. Hús, kétféle körettel mondjuk. Hétvégén meg persze még leves.

Én nekem nincs és nem is lesz kedvem minden áldott napra valami frisset csinálni.

Most emiatt én vagyok a szar???

Neki szinte csak az a lényeg, hogy milyen kaja van. Az hogy sminkelem-e magam vagy mit húzok neki mindegy. Ez furcsa nekem, mert úgy érzem, megszűnök mellette nő lenni, csak magam miatt adok a külsőmre. Ez demotiváló nekem.

Szerintetek? Mi a véleményetek erről a helyzetről?

30/N

2018. dec. 28. 17:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ő a kenyérkereső? Vagy neki nincs ideje magának friss krumplipürét csinálnia?
2018. dec. 28. 18:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért várja el? Neki nincs keze? Vagy ki van tiltva a konyhából? Vagy havi fixet kapsz tőle a főzésért?

Nem kötözködni akarok, tênyleg érdekel!

2018. dec. 28. 18:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"oké szivi legközelebb ezt nem találom fel harmadnaposan"

Az nem kompromisszum, hogy "rendben, az lesz, amit te akarsz, amit én akarok, le van szarva".

2018. dec. 28. 18:56
 14/24 anonim ***** válasza:
te férjed. gondolom eddig is ez volt. majd főz magára vagy ha éhes megeszi. bár ha te otthon vagy, ő dolgozik, akkor belefér az idődbe
2018. dec. 28. 19:37
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Olyat javítasz ki "kompromisszum",amit nem is írtam 13-as! Sőt épp azt fejtettem ki, hogy ilyen esetben nem megsértődni kellene az építő kritikán, hanem elfogadni,ha egyszer igaza van és legközelebb aszerint cselekedni, hogy jó legyen. Nem lehettek már ennyire egoistàk, hogy ennyit nem lehet egy férj kedvére megtenni. Most ki az aki 3.nap is jóízűen megeszi ugyanazt? Szerintem nagyon kevés az ilyen étel. De ízlések és pofonok...

Mellesleg a vàlaszokkal nem a vitàs helyzetek elmérgesítésére kellene törekedni,hanem épp ellenkezőleg!

2018. dec. 28. 19:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek főzni, szívesen főzök a családomnak, ha lenne párom, akkor természetesen neki is szívesen főznék. A kritikára nyitott vagyok, előfordul, hogy valaki valamit nem szeret, vagy nem úgy szereti, ahogy én főzöm, ilyenkor persze nem főzök neki többet olyat. Ha viszont valaki összetéveszt az anyjával és elvárja, hogy napi háromszor találjam neki a friss kaját, többfélét főzzek egy nap, mintha étteremben lennénk, hogy tudjon válogatni, fikázná a maradékot és sz@rna a fejemre, mint a felesége, csak szakácsnőnek tartana, azt rövid úton visszaküldeném a mamához lakni, nem leszek senki cselédje, mert nekem is van dolgom és életem azon kívül, hogy neki főzzek.
2018. dec. 28. 20:04
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem 3 napja esznek krumplipürét, hanem most éppen a szerdáról maradt köretet akarta adni, tegnap nem ugyanez volt.

Az ilyen finnyagépeket sosem értettem...ha nem kell a püré, akkor intézek magamnak köretet, de mégis mi baja lenne szerda óta a hűtőben?? :D

2018. dec. 28. 22:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Főzzetek közösen, vagy néha ő, néha te. Addig, amíg ugyanígy kiszolgálod, és azon igyekszel, hogy teljesítsd az összes hasonló jellegű, egyoldalú kívánságát, ki fogja használni ezt, és nem fogja megérteni, hogy miért is problémás, ahogyan viselkedik.
2018. dec. 28. 23:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki "elvárja" a napi főzést, nem építő kritika, hanem nettó kihasználása a másiknak.
2018. dec. 28. 23:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Most ki az aki 3.nap is jóízűen megeszi ugyanazt?"

Felnőtt ember, akinek nem jó a kaja, az készít magának, nem a másik felnőttet ugrasztja, hogy etesse meg. Vagy lehet hazamenni a mama seggébe.

2018. dec. 28. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!