Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi meg a pasim?
imádok sminkelni és gyakorolni sokat általában magamon szoktam vagy a baraátnőimen is de szeretnék valaki sokkal profibbat csinálni.. na most én már nyaggatom egy ideje hogy had sminkeljem ki de sose engedni egyszer veszekedtünk is ebből mert nekem állt hogy mit képzelen ő nem homoszexuális (persze nem ezekkel a szavakkal mondta)
és mondtam hogy ebbe semmi olyan nincs csak játszunk :((
az exem megengedte mindig őt nem is zavarta de a mostani párom mindig kiakad..
miért csinálja ezt ha én ezzel szeretnék "játszani"
fiúk ti mot gondoltok miért lehet ez illetve ti engednétek ha nem miért? (nem értem miért olyan nagy probléma ez)
Egy barátnőm apja engedi, hogy a tetoválást gyakorolja a testén a lánya.
Elég baj, hogy a pasid nem támogató.
Elég baj, hogy a pasid nem támogató. - nem arrol van szo h allamvizsgara keszul es a pasi nem hajlando vele gyakorolni, hanem arrol, hogy a kislany "jatszani" akar
Nem fontos milyen oka van a pasinak (nem szereti ha birizgaljak az arcat, kenyes a borere es nem engedi hogy barmit rakenjenek, nem akar magabol bohocot csinalni) akarmi oka lehet, a kerdezonek kotelessege (lenne) tiszteletben tartani a donteset.
nevetseges a hisztije
Hát én most megkérdeztem a párom, hogy kisminkelhetem-e. Azt mondta nem, majd átgondolta a dolgot és azt kérdezte, mit kap cserébe. :-)))
Lehet, hogy utoljára érdemes lenne ezen az úton elindulnod. ;-)
Tartsd tiszteletbe, hogy nem akarja!
A hetero férfiak 99%-a sem engedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!