Eddig nem jártam ki a barátaimmal, de a pasim nem is engedi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Voltak mindig is barátaim, de nem voltam ez a pénteken kijárós típus, de rászedtek és megtetszett, és szeretném többször is ilyen jól érezni magam. (Nem a pia miatt, hanem a hangulat miatt) De a barátom nem szeretné, ha ezt csinálnám, szeretné ha csak vele lennék. Vélemény? Mit tegyek ilyenkor? Hagyjam, hogy a barátom kisajátítson?2014. nov. 7. 21:35
1/1 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd! Egy egyenrangú kapcsolatban mindkét félnek jár egy kis "szabadidő", amit a másik fél nélkül tölthet el. Ha tényleg szeret, akkor nem kisajátítani akar, hanem melletted lenni. Örülnie kellene a Te örömödnek, még akkor is, ha nem vele éled meg.
Szerintem.
Ja! És én is pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!