Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen lany megjavulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lany megjavulhat meg? En 27F O 22L

Figyelt kérdés

5 eve vagyunk egyutt de szinte az egesz folyamatos veszekedes. Mas pasikkal itta magat nem egyszer nem ketszer olyan reszegre hogy korhazba kerult meg naluk is aludt eleg soknal de allitasa szerint nem csalt meg. Mar ha mas pasik hasanak simogatasa meg egy haverom eroszakos lesmarolasa csak hogy engem idegesitsen nem szamit annak. En teljesen idegbeteg lettem szinte minden hetvegen verekedtem vele mert ramtamadt es tobbszor kessel is. Amikor ide jon reszegen akkor szamithatok 3-4 oras orjongesre es tores zuzasra amig el nem farad. A rendorok mar haza jartak ide. Kiszamoltam sajat maganak meg nekem osszesen tobb mint 400.000ft kart okozott ezido alatt. Persze mindenert en vagyok a hibas mert szerinte mas csajokat nezegettem Facebookon es az akkor bun hogy mindezt megerdemeltem sot meg tobbet is peldaul a farkam levagast ha ugy alakul... bar a kapcsolatunk legelejen o akart massal lefekudni. Allitolag velem vesztte el bar nem verzett neki.

Erdemes kuzdeni egy ilyen lanyert? Vagy ha mar eddig nem valtozott mar nem is fog? (Na meg a faterjarol nem is beszelve aki ugyan ilyen vagy meg allatabb legfeljebb ritkabban csinalja) Mert ahogy eszre vettem ez egyre csak rosszabb. Elmenni remenytelen valahova nem csak bulizni hanem barmi mas mert belem kot. Annyi elonyr van hogy aranyos neha meg jol nez ki. Talan azert nehez elengednem mert en dugtam meg eloszor. Szerintetek van ennek ilyen formaban ertelme? Az ilyenek valtoznak valaha? Orvoshoz nem hajlando elmenni legfeljebb ha en soha nem megyek egy haveromhoz se (akik raadasul fiuk)

2018. dec. 27. 10:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%
Oké, szóval 5 éve csak tűröd? miért tűröd? csak mert jól néz ki? Azért elnézed, hogy mindenki végigdugja, mert azt hazudta neked hogy veled vesztette el? Naív vagy.
2018. dec. 27. 12:58
 22/24 anonim ***** válasza:
81%

lánykoromban vagy 5 fiúnak bekamuztam, hogy ők az elsők.

annyira meg voltak részegülve az adott pillanatban a puncigőztől, hogy simán elhitték.

2018. dec. 27. 15:02
 23/24 anonim ***** válasza:
85%

Nekem volt hasonló barátnőm. Nem lehetett vele bánni, pedig én nagyon türelmes vagyok. Szerencsére másfél év után vége lett a kapcsolatnak, ennek utólag örülök.

Szakemberre lenne szüksége a lánynak.

2018. dec. 27. 15:25
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
5 éve vagy vele csak azért, mert néha aranyos és jól néz ki? A lány viselkedését inkább nem minősíteném, megtették már mások előttem. De azért elgondolkozhatnál azon is, hogy vajon te milyen ember vagy, ha neked megfelel annyi egy hosszabb távú kapcsolatban, hogy jól néz ki az, akivel együtt vagy.
2018. dec. 27. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!