Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lany megjavulhat meg? En 27F O 22L
5 eve vagyunk egyutt de szinte az egesz folyamatos veszekedes. Mas pasikkal itta magat nem egyszer nem ketszer olyan reszegre hogy korhazba kerult meg naluk is aludt eleg soknal de allitasa szerint nem csalt meg. Mar ha mas pasik hasanak simogatasa meg egy haverom eroszakos lesmarolasa csak hogy engem idegesitsen nem szamit annak. En teljesen idegbeteg lettem szinte minden hetvegen verekedtem vele mert ramtamadt es tobbszor kessel is. Amikor ide jon reszegen akkor szamithatok 3-4 oras orjongesre es tores zuzasra amig el nem farad. A rendorok mar haza jartak ide. Kiszamoltam sajat maganak meg nekem osszesen tobb mint 400.000ft kart okozott ezido alatt. Persze mindenert en vagyok a hibas mert szerinte mas csajokat nezegettem Facebookon es az akkor bun hogy mindezt megerdemeltem sot meg tobbet is peldaul a farkam levagast ha ugy alakul... bar a kapcsolatunk legelejen o akart massal lefekudni. Allitolag velem vesztte el bar nem verzett neki.
Erdemes kuzdeni egy ilyen lanyert? Vagy ha mar eddig nem valtozott mar nem is fog? (Na meg a faterjarol nem is beszelve aki ugyan ilyen vagy meg allatabb legfeljebb ritkabban csinalja) Mert ahogy eszre vettem ez egyre csak rosszabb. Elmenni remenytelen valahova nem csak bulizni hanem barmi mas mert belem kot. Annyi elonyr van hogy aranyos neha meg jol nez ki. Talan azert nehez elengednem mert en dugtam meg eloszor. Szerintetek van ennek ilyen formaban ertelme? Az ilyenek valtoznak valaha? Orvoshoz nem hajlando elmenni legfeljebb ha en soha nem megyek egy haveromhoz se (akik raadasul fiuk)
Tessék! Ha egy csaj jól néz ki, akkor lehet akármilyen lelki nyomorék, akkor is eltűrítek.
Majd el tudod hagyni két gyerek után, mikor nem néz már ki így, de a nyomorék idegbeteg jelleme nem változik.
Sok boldogságot!
Nem szeret, nem tisztel sem téged, sem saját magát, ez nyilvánvaló.
Viszont te sem tiszteled és szereted saját magad annyira, hogy ne kelljen elszenvedned ilyesmit rendszeresen(hiszen sorozatosan hagyod ezt veled megtörténni), mert ennek teret engedsz az életedben.
Senki nem dönthet helyetted, ez a te választásod.
Arra várni, hogy majd ő fog változni nincs értelme ebben a formában, mert te csak a saját személyiségfejlődéseddel tudsz dolgozni.
DEHOGY VÁLTOZIK! Ez egy alkoholista, agresszív, totál elmeháborodott nő. Komolyan ebben akarsz élni? Minek vagy vele?! De most komolyan!
Tudsz egy pozitív dolgot elmondani?! És a "mert szeretem" válasz nem számít!
30N
dobbenet, micsoda emberek vannak.
ugy megneznelek benneteket eloben.
olyanok vagytok nekem, mint valami egzotikus allat.
Kérdező miért nem dobod ki ezt a nem normális idegbeteg lényt ?? Miért szenvedsz vele? Miért teszed tönkre a saját eleted? Nem ér ennyit az egész
Ez nem szeretet mert ebben a lényben semmit sem lehet szeretni
Sokkal jobbat érdemelnél mint ezt a lényt
Én a helyedben nem szenvednek vele, változni meg úgy sem fog
N24
Nem fog megjavulni...
(Egyébként nem mindenkinek vérzik először. Nekem sem volt.)
A helyedben én inkább azon gondolkodnék, hogy miért egy ilyen párt választottam?
Bátalmazott valaki a családodban? Rossz szülő, nagyszülői minták? Ha igen, akkor ezeket fel kellene oldani magadban, akár pszichológus vagy családállítás segítségével. Ha ez így marad, akkor legközelebb is egy ilyen típust fogsz bevonzani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!