Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új barátnő, akinek az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új barátnő, akinek az egyik legjobb barátja fiú. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit,az a probléma áll fenn,hogy nemrég 2-3 hónapja lett egy új barátnőm,akinek az egyik legjobb barátja egy fiú.kb 6-7 éve szoros a viszonyuk,naponta beszélgetnek messengeren(a srác most más városba tanul)mindent megosztanak egymàssal.

Na most a problémám azzal van,hogy nagyon félek,hogy nehogy a távoli jövőben baj legyen ebből a kapcsolatból.folyton emészt a tudat,hogy nem csak én vagyok az egyetlen férfi az életében. Mit tegyek szerintetek? Nem akarok ilyen hülye féltékenységből ügyet csinálni,de az érzelmek jönnek...Barátnőmmel nyilván megbeszéltük,nem is várom el tőle hogy megszüntesse vele a kapcsolatot, de engem kezd felemészteni a dolog. 21 vagyok

2018. dec. 24. 01:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el pszichológushoz, hátha ő tud vmit havasolni, hogy MAGADBAN ezt hogy rendezd le. Mást TE nagyon nem tudsz tenni az ügy érdekében. Mert leépteni nem fogod tudni a srácot, max. akkor, ha ráparancsolsz a lányra, ő meg követ, de az már régen rossz. Máskülönben meg te eszed a kefét, mert szerinted nem lehet ilyen barátság, és felemészt.
2018. dec. 24. 01:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondd meg, ha állításod szerint nincs női-férfi barátság, és a csávó ezek szerint 7 kerek éve "fűzi" a barátnődet, aki eddig ennek teljesen ellenállt, akkor mi lesz az, amitől a barátnőd hirtelen rájön, hogy a csávó jobb, mint te...? Téged ráadásul őutána ismert meg, és veled van, nem vele.
2018. dec. 24. 02:44
 13/20 csurek ***** válasza:

Pont ilyen félelmem volt egy kapcsolatomban. Ő sokat beszélt az edzőjéről(ha jól emlékszem a barátnője párja volt). Már zavaró volt számomra. Sajnos hamar vége lett a kapcsolatunknak, így megkönnyebbülhettem ebből a szempontból. Én is azon gondolkoztam, most akkor hányadik is vagyok az életében? Pedig fülig odáig volt értem. Nem jó így indulni egy kapcsolatban.

Persze hallok családos apákról, akik barátok az exükkel, sőt a feleség is barát a férj exével. Én ezt sem tartom jónak. Kell legyen akinek kiöntjük a szívünk, viszont , ha egy ellenkező neműnek tesszük akkor ő félre is értheti. És nem szép dolog, egy kapcsolatban lévőtől kihasználni valaki barátságát, csak azért mert vigaszra vágyunk.

2018. dec. 24. 05:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy jó haverom 15 éve,de mi le is feküdtünk anno,abból alakult ki barátság.Volt egy másik is,ott is volt egy csók.Szóval szerintem olyan nincs hogy évekig jó barátok vagyunk,és nem történik semmi. N
2018. dec. 24. 07:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Tesóm ex párját ismerem 14 éve és soha nem volt köztünk több utolsó! Tehát a Te állításod is meg dőlt.
2018. dec. 24. 08:07
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

Tehat van két ember, egy férfi és egy nő, akik már 6-7 éve ismerik egymást és meglehetősrn szoros a kapcsolatuk, ennek ellenére azóta sem jöttek össze. Sőt, a lány annyira nyitott volt mások felé, hogy párkapcsolatot is létesített mással - ugye ez a valaki vagy te.

Most gondolod, hogy pont ezután, hogy te képbe kerültél, fognak egymásra találni, ha eddig nem tették meg? Gondolkozz kicsit.

2018. dec. 24. 08:38
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és 15-16 éves barátság fűz 3 férfihez. Nevettünk és sírtunk együtt, rengeteg közös emlék van a hátunk mögött, de romantikus irányba soha egyik sem ment el és manapság már családostól járunk össze. Nem mondanék le erről egy féltékeny pár miatt.
2018. dec. 24. 08:43
 18/20 anonim ***** válasza:

15 éve fiú - már férfi - a legjobb barátom, és soha nem volt köztünk semmi. Ne máson verd le, ha te nem vagy képes valamire.

Nem ilyen éjjelnappalbudapest emberekkel kellene ismerkedni, akik megbsznak bárkit, akivel egy szobában vannak.

2018. dec. 24. 09:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, és vannak 6-7 éve tartó barátságaim srácokkal. Hidd el, ennyi idő alatt ha akartuk volna, hogy legyen valami köztünk, már régen lett volna, inkább barátként nézünk egymásra, és nem férfiként/nőként, és van mögöttünk annyi tartás/tapasztalat, hogy nem akkor fog bevillanni az isteni szikra, hogy "te figyi, próbáljuk már meg", amikor kapcsolatban vagyunk valaki mással.
2018. dec. 24. 12:28
 20/20 csurek ***** válasza:
Nem az a kérdés, lehet e a kapcsolatán kívül a barátnőjének ellenkező nemű barátja. Miért ne lehetne. Viszont komoly kapcsolatban a barátok háttérbe szorulnak. Ha nem így van, nincs intimitás, és magánélet.
2018. dec. 24. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!