Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Páromat felkeltettem reggel h nem megyek melózni mert szarul vagyok szerinte tapintatlan voltam. Lehet h igaza van.
Szerinted ez egy jó kapcsolat? Hát akkor nagyon különbözik a véleményünk az biztos.
Egy jó kapcsolatban a felek együtt igyekeznek előbbre jutni, tesznek érte lehetőségeik szerint. Itt Te végre dolgozol a párod meg züllik. Tartósan. Már legalább 10 éve. És bocs de egy idióta. Ő felháborodik amiért felkeltetted holott ő csak lopja a napot viszont amikor Te aludnál mert munkába mész akkor ő bulizik, ordibál, beszélgetni akar veled stb.
Mondjuk meg is érdemled őt ha ennyire buta vagy, hogy eltűröd. Gondolom el is tartod őt mert buliból talán nem lehet megélni. De ha szerinted ez így rendben van akkor hajrá... sok sikert hozzá
Lassuk, hogy jól értem e. Ő bármikor felkelthet téged csak mert bulizni/beszélgetni/zenét hallgatni akar, de ha te felkelted, mert rosszul vqgy akkor az tapintatlanság.
Külső szemmel, azok alapján amit leírtál, én nem látom úgy, hogy egyenragú felek lennétek ebben a kapcsolatban, ami probléma. Nem tudom hány éves vagy, de gondolom 30 körül lehetsz. Nos eleve nem jó hogy a párodnak ninxsenek komoly tervei és megakadt egy 20 éves szintjén, de szerintem az még rosszabbá teszi az egészet, hogy neked viszont vannak,de nem tudsz érvényesülni. Gondolom egy ilyen hosszú kapcsolatban már felmerülhetett a gyerek téma is. Biztos, hogy egy ilyen emberrel szeretnéd leélni hátralévő életed és családot alapítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!