Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yara04 kérdése:

Mi a véleményetek? Páromat felkeltettem reggel h nem megyek melózni mert szarul vagyok szerinte tapintatlan voltam. Lehet h igaza van.

Figyelt kérdés
Segítség kellene mert nem tudom hova tenni a történteket. Ma dolgoznom kelett volna de reggel hasmenéssel ébredtem. Párom nem dolgozik hónapok óta tegnap megint bulizott így reggel aludt még. Szólotam neki h itthon maradok. Erre közölte h hogy lehetek ilyen tapintatlan és miért mondom el neki ezt egyáltalán. Jobb lett volna ha nem szólok. Mi a véleményetek?

2018. dec. 23. 09:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Te hogy látod? Érdekelne egy külső vélenyény :) kérlek írd le
2018. dec. 23. 10:33
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Szerinted ez egy jó kapcsolat? Hát akkor nagyon különbözik a véleményünk az biztos.

Egy jó kapcsolatban a felek együtt igyekeznek előbbre jutni, tesznek érte lehetőségeik szerint. Itt Te végre dolgozol a párod meg züllik. Tartósan. Már legalább 10 éve. És bocs de egy idióta. Ő felháborodik amiért felkeltetted holott ő csak lopja a napot viszont amikor Te aludnál mert munkába mész akkor ő bulizik, ordibál, beszélgetni akar veled stb.

Mondjuk meg is érdemled őt ha ennyire buta vagy, hogy eltűröd. Gondolom el is tartod őt mert buliból talán nem lehet megélni. De ha szerinted ez így rendben van akkor hajrá... sok sikert hozzá

2018. dec. 23. 10:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozunk mindketten szezonmunkába . Illetve én szeretem ha itthon is van munkám . Anyagilag szerencsére megtehetnénk h itthon nem dolgozunk. Lehet h kicsit félreérthetően írtam illetve nekem fontos hogy ne a kint megkeresett pénzt költsem el hanem tudjunk gyűjteni. Párom is keres melót de azt mondja h itthoni szar fizuért ő nem dolgozik ami szerintem egy kicsit apszurd... és évek óta hallgatom h ő majd megcsinálja a jót és sikeres lesz abban amivel eredetileg foglalkozni akar de mindig csak mondja és neki sem kezd mert h nem megfelelő a lakásunk hozzá. Mondtam neki h oké hiszek benne támogatlak, költözzünlk el csináljuk meg a helyet.de valahogy csak nem jön össze a következő lépés csak a duma.. na eztért kerestem egy jól fizető melít itthon és úgy döntöttem h melette akkor én is azzal foglalkozom amiben sikeres akarok lenni.Ebben maximálissan támogat és segít , viszont inkább aggódom érte mert ha ezt folytatja amit eddig semmit nem fog elérni.. ha nem tesz érte.
2018. dec. 23. 11:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Lassuk, hogy jól értem e. Ő bármikor felkelthet téged csak mert bulizni/beszélgetni/zenét hallgatni akar, de ha te felkelted, mert rosszul vqgy akkor az tapintatlanság.

Külső szemmel, azok alapján amit leírtál, én nem látom úgy, hogy egyenragú felek lennétek ebben a kapcsolatban, ami probléma. Nem tudom hány éves vagy, de gondolom 30 körül lehetsz. Nos eleve nem jó hogy a párodnak ninxsenek komoly tervei és megakadt egy 20 éves szintjén, de szerintem az még rosszabbá teszi az egészet, hogy neked viszont vannak,de nem tudsz érvényesülni. Gondolom egy ilyen hosszú kapcsolatban már felmerülhetett a gyerek téma is. Biztos, hogy egy ilyen emberrel szeretnéd leélni hátralévő életed és családot alapítani?

2018. dec. 23. 11:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Régóta nincs munkája ő élvezi az életet konkrétan jelen esetben gondolok a bulira. Nehogy ár ő mondja rád hogy tapintatlan vagy egy ilyen semmiség miatt. Ideje bőven van bármivel foglalkozni főleg a kedvesével ha van valami problémája ha nincs. Boccs a véleményemet de én most téged értelek meg.
2018. dec. 24. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!