Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elmondanátok a barátotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a barátotoknak, hogy a barátnője birtokolni akarja őt?

Figyelt kérdés

A kérdés túl rövid, arról lenne szó, hogy van egy barátom, ő férfi, én nő, nem rég lett egy barátnője. Pár hónapja tart, és ezalatt csak épül és épül le a mi barátságunk is, és amennyire meg tudom ítélni a többi kapcsolata is. Kapcsolat mellett eddig sose volt ilyen, én is párkapcsolatban vagyunk, mint ember az emberre mindig figyeltünk egymásra.

A nő rengetegszer "segítséget ajánl" hogy nekem kérdeznem se kelljen tőle, inkább megkérdezi ő. Mindent többesszámban mond, sokmindenről dönt kettőjük helyett, társaságban, ha a barátom jókedvűen beszélget, csak veti rá a pillantásokat, amikkel jelzi, hogy ő már inkább menne haza, és csak ül a sarokban sértődött csendben. Amikor együtt vannak szinte üzenetekre se válaszol a srác. Úgy érzem elszigeteli őt, aggódom érte, és persze nyilván hiányzik is. Nem tudom elmondjam-e neki az aggódalmaimat, félek, hogy megsérteném, vagy ha ő ebből semmit se lát, akkor félreért. Tudom, hogy az elején az ilyen elszigetelődés sokszor kellemes egy kapcsolatban, de félek hova vezet.

2018. dec. 22. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy barátnőm, aki folyamatosan be akarta osztani az időmet. Ez addig sikerült is ameddig nem ismertem meg a férjem. Onnantól kezdve folyamatosan harcolt, hogy túl sokat vagyok ezzel a férfivel túlságosan nem illünk össze mert ilyen vagy olyan. Ez is addig ment ameddig terhes nem lettem és nem kezdte el kritizálni a gyerekem is. Mert akkor már landolt az ajtón kívülre. Sztem senkit nem lehet bezárni, senkit nem lehet kényszeríteni, hogy ne találkozzon a barátaival ha akar. Ha esetleg egy kis hisztivel jár, de ő találkozni akarna veled akkor is elmenne. Egyszerűen most nincs erre szüksége. És sztem egy barát azért barát, hogy ezt a korszakot ne kérje számon, hanem örüljön annak, hogy megtalalta a szerelmet és jól érzi magát.
2018. dec. 22. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

Már ne is haragudj kérdező, de erre:"Amikor együtt vannak szinte üzenetekre se válaszol a srác." Az a válaszom, hogy ha az én párom az egyik havernőjével chatelgetne amikor együtt vagyunk, biztos elbeszélgetnék a párommal és azzal a leányzóval is.

Értem én, hogy a barátja vagy, de hagy töltse már a barátnőjével töltött időt a barátnőjével jó? És ne veled kelljen chatelgetnie.

Az meg természetes, hogy a barátnőjeként először neki van joga segítséget ajánlani és nem neked.

Mégis ki vagy te? Mintha féltékeny lennél az új barátnőjére.

2018. dec. 22. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Ja és még egy: Ha valaki párkapcsolatba kezd, természetes, hogy mivel kell az új félnek is idő, ezért másra kevesebb jut, ha veled eddig heti 3 alkalommal találkozott, beszélgetett, azt innentől nagy eséllyel átveszi a barátnő, de vegye is át, mert ez a normális.
2018. dec. 22. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem ilyen, az első időket kb. egymás fenekében töltik a párok. Aztán ez változik, újra helyet kapnak a barátok. Ne legyél féltékeny feleslegesen.
2018. dec. 22. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!