Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a barátotoknak, hogy a barátnője birtokolni akarja őt?
A kérdés túl rövid, arról lenne szó, hogy van egy barátom, ő férfi, én nő, nem rég lett egy barátnője. Pár hónapja tart, és ezalatt csak épül és épül le a mi barátságunk is, és amennyire meg tudom ítélni a többi kapcsolata is. Kapcsolat mellett eddig sose volt ilyen, én is párkapcsolatban vagyunk, mint ember az emberre mindig figyeltünk egymásra.
A nő rengetegszer "segítséget ajánl" hogy nekem kérdeznem se kelljen tőle, inkább megkérdezi ő. Mindent többesszámban mond, sokmindenről dönt kettőjük helyett, társaságban, ha a barátom jókedvűen beszélget, csak veti rá a pillantásokat, amikkel jelzi, hogy ő már inkább menne haza, és csak ül a sarokban sértődött csendben. Amikor együtt vannak szinte üzenetekre se válaszol a srác. Úgy érzem elszigeteli őt, aggódom érte, és persze nyilván hiányzik is. Nem tudom elmondjam-e neki az aggódalmaimat, félek, hogy megsérteném, vagy ha ő ebből semmit se lát, akkor félreért. Tudom, hogy az elején az ilyen elszigetelődés sokszor kellemes egy kapcsolatban, de félek hova vezet.
Már ne is haragudj kérdező, de erre:"Amikor együtt vannak szinte üzenetekre se válaszol a srác." Az a válaszom, hogy ha az én párom az egyik havernőjével chatelgetne amikor együtt vagyunk, biztos elbeszélgetnék a párommal és azzal a leányzóval is.
Értem én, hogy a barátja vagy, de hagy töltse már a barátnőjével töltött időt a barátnőjével jó? És ne veled kelljen chatelgetnie.
Az meg természetes, hogy a barátnőjeként először neki van joga segítséget ajánlani és nem neked.
Mégis ki vagy te? Mintha féltékeny lennél az új barátnőjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!