Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennél a párodnak karácsonyra, ha?
Ha mondjuk jól állsz anyagilag, simán megtehed, hogy nagyobb összegben (100-120 ezer) vegyél valamit ajándékba a párodnak, erre átküldi a kívánságlistáját, és csupa 3-4 ezres tétel (kozmetikum), illetve egyedül egy nagyobb (hajszárító, 10 ezer) szerepel rajta.
Vennél valami mást, amit te jónak tartasz?
Vagy vennéd azt, aminek a lista szerint ő örülne?
(hosszabb kapcsolat, tudja, hogy van pénzed)
Mi az, hogy kívánságlistát küld? :DDDD
Ezen kívül mit kéne még venni?
1 ajándékot válassz neki
Ezt a tesómnak megveszem, nemhogy a páromnak.
Nem vennék olyat, amit nem kér. Én sem szeretek olyat kapni, amit más "jónak tart" nekem.
Ez a kívánságlista dolog nekem is kicsit sok.. Amúgy nem vennék drága dolgot a páromnak. Karácsonykor pláne nem. Nekem (és szerencsére páromnak is) taszító ez a nagy ajándékozás. Nem akarom, hogy erről szóljon. Meg igazából az ilyen drágább dolgokat meg amire nagyon szükségünk van megvesszük magunknak.
De egyébként azt venném neki, amit ő szeretne. Én tudom magamról, hogy nem örülnék valami drága csecsebecsének amire úgy nagyon nem is vágyom alapból. Szerintem fölösleges nagy pénzeket kiadni olyasmire, amit nem is igazán akar. Maximum akkor vennék neki nagyobb értékű dolgot, ha pontosan tudom, hogy nagyon szeretné, de mondjuk a listára nem került fel valamiért.
En olyat kapok amire egyebkent sajnalom a penzt🤪
Iden telikabatot es airmax sport cipöt kapok
Nekem mindig draga volt,nem igazan erdekel a marka
a ferjem ezzel lep meg😄remelem nem rozsaszint vesz😀
meg aprobb dolgok amikre szüksegem van es tenyleg amugyis kellene venni
szoval mi hasznos dolgokat veszünk egymasnak
en pl munkasnadragot vettem neki mert imad motort bütykölni
es itthoni nadragokat tesz tönkre
meg termo pulovert es cicanadragot
mert kinti munkat vegez ebben a hidegben
igy betud öltözni melegen h ne fazzon🙂
“En olyat kapok amire egyebkent sajnalom a penzt”
Szóval nincs egyenlőség
Igen sajnalom😄
Inkabb egy nyaralas mint 20-30 ezer forintos cipö meg markas cuccok
nekünk jo a kinai ruha is 🙂
azt a penzt amit ilyenre „sajnaljuk“ költhetjük olyan dologra is ami maradando dolog.
Nekem is tetszik az airmax cipö de valahogy egy cipöre sajnalok ennyi penzt🙂
Szoval nem kell felreerteni
Csak van fontosabb dolog is a penznel
es az nem h megveszem a jobbnal jobb cuccokat de egesz hetvegen itthon ülünk mert nincs penzünk kimozdulni
minimalt keresünk szoval ilyenkor is hasonlo dolgokban gondolkodunk
kabatra szüksegem van,cipöt is szerettem volna
szoval Karacsony alkalmabol felretesszük ezt
es tenyleg olyan dolgot adunk amire amugyis szükseg van
de sima hetköznapon nem jutna eszenkbe ennyit költeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!