Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én voltam a mindene. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a mindene. Most miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

13 évig éltünk együtt a párommal, egy gyerekünk is van.

Mindig szeretett, minden nap elmondta, úgy is viselkedett. Mindenben támogattuk egymást, igazi mintacsalád voltunk.

Aztán úgy fél éve, hirtelen elhagyott minket egy másik nőért.

Az óta én leértékelődtem a szemében.

Mindenért engem okol, amit nem értek a fent leírtak miatt. Másoknak is úgy beszél rólam, holott előtte mindig mindenkinek dícsért és büszkélkedett velem.

Sokan vannak egy véleményen, hogy miért van ez, de kíváncsi vagyok más, idegen emberek véleményére is.

Csak komoly válaszolók írjanak, kérem, a trollok kíméljenek.

Köszönöm!

2018. dec. 21. 18:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Azért téged okol,mert így könnyebb a lelkének.Mások előtt meg színházat játszik,nehogy ő legyen ebben a főbűnös.Szerintem szimplán csak elcsavarta a nő a fejét,de ha képes volt ez miatt otthagyni,hát akkor menjen isten hírével.Kíváncsi lennék rá meddig lesznek együtt.
2018. dec. 24. 07:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Mintha én írtam volna ezt a történtet le.Ugyanez a helyzet nálunk is.És igen,a mi esetünkben is én vagyok az oka mindennek.Nagyon letiport a földig.És még neki esik rosszul,h nem könyörgök,és nem kérek bocsánatot,amiért ezt tettem vele,h kénytelen volt más nőhöz szaladni.

Nagyon nehéz a jelenlegi helyzet,de azt gondolom,h aki menni akar,arra rá kell adni a kabátot.Sok sikert kívánok neki.

Neked pedig sok erőt,kitartást!!

2018. dec. 31. 06:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is hasonló a történetünk. Már akkor is reagálni szerettem volna, mikor kiírtad, de akkor most, hogy kiemelted.

Nàlunk annyiban más, hogy akkor kezdte a pocskondiàzàst, amikor még nem vallotta be a tettét. Így próbálta gondolom menteni a menthetőt-a legjobb védekezés a támadás elvén. Akkor nem tudom már mit mondtam,de tudom volt benne olyan is, hogy ezt senki nem fogja elhinni,aki ismer! Hiszen itt körülöttünk tényleg még a vak is látja, mennyire oda vagyok érte. Aztán megtört és bevallott mindent. Mintha két különböző emberrel beszéltem volna. Szóval ez csak egy álca. Próbáljátok meg csak az igazságra fókuszàlni, legyetek magabiztosak ebben!

2018. dec. 31. 11:15
 14/15 A kérdező kommentje:

#13 A helyzet az, hogy már nem akarok vele semmit megbeszélni ezek után.

Neki van egy ilyan stílusa, amivel bárkit meggyőz a saját igazáról.

Az emberek némelyike pedig olyan, mint a napraforgó.

Az biztos, hogy nagy színész, hisz sikerült neki egy évtizeden át átverni.

Tudom, hogy mindez önigazolás részéről, és én nem vagyok ebben bűnös. Követtem el hibákat, de ezt nem érdemlem tőle.

Én lettem a legnagyobb ellensége...

Ez nagyon gáz! 😔

2019. jan. 1. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyenge embereket könnyen lehet befolyásolni. Egy másik környezetbe került, ahol elvárás, hogy téged gyalázzanak. Ő alkalmazkodik.
2019. jan. 23. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!