Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon gyerekes, és most gyereket akar, hogy beszéljem ezt meg vele?
Én 28 vagyok, ő 30 éves, 4 éve vagyunk együtt. Valószínűleg az hozta ki belőle ezt, hogy az egyik haverjának már van gyereke (5 hónapig járt a gyerek anyjával, aztán szétmentek). Mindig mondja, hogy milyen cuki meg a miénk is milyen cuki lesz, stb. Szeretnék én is családot meg gyerekeket, de nem érzem magam még erre készen. Pláne úgy, hogy még ő is egy nagy gyerek. Az anyja egyedül nevelte, így alapból nincs sok fogalma róla mit is jelent apának lenni. Jelenleg egy kutyánk van (egy csivava), de azzal is én foglalkozom, ő csak szeretgeti. Ő nem veszi fel a kutyapiszkot. Ő nem tisztítja meg a kutya lábát ha feljönnek, mert nem tudja hogyan kell. Ő nem ad rá télen ruhát, mert nem tudja hogy kell. De nem is akarja tudni. És sajnos sok más dologhoz így áll: nem pakol el, mert nem tudja mi hova való (3 éve lakunk itt), ő nem ágyaz meg, mert egyedül nem tud. De volt már, hogy a bikinifelsőmet se tudta megkötni. Megkérdeztem, hogy a gyereknek hogy fogja bekötni a cipőjét? Az az anyja dolga! - ezt felelte.
Dolgozok én is, nagyon felelősségteljes pozícióban, de én még senkitől nem hallottam olyat, hogy nem segített be apaként a párjának (felkelni a gyerekhez, pelust cserélni, megetetni, stb), mert ott van neki az anyja.
Sokszor így is azt érzem, hogy túl nagy teher van rajtam, még egy gyerekkel plusz megbolondulnék. Elmondtam neki ezeket a dolgokat, mire ő megsértődött és a fejemhez vágta, hogy akkor majd más szül neki babát. Meghogy itt van 30 évesen és nincs semmije, nem vitte semmire. De nem is akar tenni ez ellen, pl én szeretnék saját lakást, de ő abszolút nem töri magát ezen, ő tök jól elvan itt az albérletben is, hazajön munkából, beül a tévé elé és ennyi a világ neki...
Szeretem őt, de nem tudom mit tehetnék ebben a helyzetben...
Fú, jól látod, ne szülj neki! Előre borítékolható, hogy mindent te figsz csinálni, ő meg max a gyerekkel fog tv-t nézni...
Komolyan egy olyan kapcsolat kell neked, ahol alapjáraton inkább az anyja vagy, mint a párja?!
30N
Ha te olyan emberrel szeretnél gyereket vállalni, aki jobban kiveszi a részét a nevelésből, ne evvel a hapekkal vállald. Ő ilyen, lusta, a nőt cselédnek tekinti.
Hogy tudsz egy olyan emberrel együtt lenni, akinek ennyire más az elképzelése az életről, meg a mentalitása is?
Egyszer mindenféleképp ültesd le és beszéljétek meg-én a helyedben ezt legkésőbb 2 év után megtettem volna-, hogyan tovább, mert már így is éveket pazaroltál el rá.
Jezus, egy univerzumnyi kulonbseg van koztetek komolysagban a te javadra. Hogy az istenbe tudtatok egymasba gabalyodni, ket ilyen kulonbozo ember? Ne gyereket csinalj, hanem menekulj!
42F
4 éve együtt élsz egy töketlen balfaxxal, aki teljesen életképtelen.
De azért felmerül benned a kérdés mi lenne ha...
Gratulálok.
Valamiért mégis együtt vagy ezzel az emberrel.
Tedd fel magadnak a kérdést miért.
A többivel most ne foglalkozz.
Ez nagyon-nagyon szánalmas....
Az kemény. Néha sokkot kapok amikor olvasom mik vannak mások kapcsolatában. Egy ovis, aki NEM TUD MEGAGYAZNI SEM, és ha valami feladat van akkor az az anyja dolga, nem törekvő semmire, belül a tévé elé és ennyi az élete, és közben meg panaszkodik azért hogy nem vitte semmire, holott ő az aki nem is csinál semmit. És ha egy gyereke is lenne, azzal meg mindig nem vinné semmire, hisz te végzed a melót vele.
Amikor te szóbahoztad neki hogy nem akarod azt amit ő, az arcodba mert olyat mondani hogy majd valaki más megszuli neki a gyereket.
Tehát ő fel sem fogja, te mennyire értékes vagy, mennyi mindent teszel neki. Ez a valóság. Annyira értelmesnek tűnsz, mégis ilyen ovisokra pazarlod az időd.
De ha ennyire akarsz, szenvedj vele tovább.
De jó tudni, hogy ilyen szerencsétlenségeknek ilyen nőjük van, akkor nekem egy istennőm lesz.
Egy ilyen szerencsétlen lusta csicskával együtt sem lennék, nem még gyereket szülni neki. Azt ugye tudod, hogy ha lenne gyerek, akkor a gyerekvállalás MINDEN negatív, fáradtsággal, lemondással járó dolgát neked kellene egyedül csinálnod? Ő max. megsimogatná a buksiját, meg betenné neki a mesét néha, és ennyiben ki is merülne a gyereknevelés. Te meg dolgozhatnál ugyanúgy a munkahelyeden, a háztartásban, plusz még a gyereknevelés 100%-ban a te feladatod lenne.
Elcseszett egy "férfi" az ilyen, de idézőjelbe is tettem, mert az ilyen minden, csak nem férfi.
Èn azt nem èrtem, hogy te egy rátermett, èrtemes nőnek tűnsz. Hogy a viharba keveredtèl te össze ezzel a szerencsètlen Balf...al? Hogy tudod vele beèrni? Mit szeretsz, tisztelsz benne?
El lett rontva a nevelèse, az anyja kinyalta a popóját, te meg fokytattad. Èvek óta elnèzed a szerencsètlenkedèsèt, ès asszisztálsz hozzá.
Annyit tehetsz, hogy most vagy bekemènyítesz, elbeszèlgetsz vele, hogy mik a problèmáid, ès hogy ezentúl szedje össze magát, ès legyen kèpes legalább olyan alap dolgokra, amiket egy 8 èves gyerek is meg tud csinálni. Ès ne csak kèpes legyen rá, hanem csinálja is! Ketten vagytok a háztartásban, ès nem vagy a bejárónője. Ha sikerül ezt megbeszèlni ès megèrtetni vele, akkor lehet, hogy van esèly mèg embert faragni belőle, ès lesz jövője a kapcsolatotoknak.
Ha nem sikerül, visszatámad, mèg benned akar bűntudatot kelteni (mint korábban is), megint jön a baromságot al,, hogy majd akkor más...akkor annyit tudok javasolni, hogy kalap, kabát, ès vissza se nèzni. Abban az esetben csak az idődet vesztegeted ezzel a szerencsètlennel.
Èn tènyleg nem èrtem miben remènykedsz. Hogy pár èv múlva csak úgy megtáltosodik, ès kevèsbè lesz nyomorèk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!